February 16, 2014

setelah sekian lama....

Assalamualaikum....


setelah sekian lama sepi tanpa berita... nampak benor dh x tau nak mulakan ayat.. ayat pun lbh kurang sama je mcm tajuk kat atas nun..hahahaa... ni pun t'kebil2 kat depan pc x tau dh nak mulakan ayat mcmana.. mcm baru nk tulis1st n3 dulu2 plak... gelap je... samar2 je idea yg nk keluar wlu hakikatnya byk yg nak diceritakan kat sini....

ya allah... sya rindu sgt2 dgn blog ni.. rindu nak share mcm2 cerita kat sini...rindu nk baca cerita kawan2... rindu nk blogwalking.. semuanya saya rindu.. b'bulan2 blog ni terabai... kdg2 rasa nk sgt update blog tp masa teramat lah ketat... menguruskan r/tangga + anak2 sekolah ( al-maklumlah mak supir sepenuh masa huhuu ) + ambk tempahan buat kek,roti & dessert kecil2an mmg memerlukan masa & perhatian lbh....



saje tepek muka... dah lama x interprem huhuhuuuu..... kot2 lah ada yg rindu kat kita kan... adakah??? ferasannnn.. hahaaa

ntah bila la nk timbul lagi agaknya... jgn tenggelam terus sudah la.....

































ditelan pahit...dibuang syg..... 

12 cerita dari hati:

mamaarifakeem said... Reply To This Comment

Haiii...rindu dgn cerita anak4x.... bila lg nak kongsi ni stori mori...tp faham juga keadaannya tu, kalau dh ada job sampingn memang gitulah, masa terhad utk menulis blog.. apapun harap semuanya baik2 aje...:-)
Salam rindu ...

juliaakmal said... Reply To This Comment

rindu nak baca coretan dan kongsi resepi2 yang sedap2....walaupun tak reti nak buat...dapat kumpul pun jadilah.....hehehhhe....lepas ni rajin2 ler update blog yer....

dieya said... Reply To This Comment

pheeewiiitttt!

Anonymous said... Reply To This Comment

I got this website from my friend who informed me concerning this site
and at the moment this time I am browsing this site and reading very informative articles at this time.


Look into my site ... Best E-Juice

Atikah Sismoon said... Reply To This Comment

haiii.... lama ika x dtg sini... jemput baca entry ni jap... ika nak mintak bantuan sikit =)
http://www.atikahnorbaki.com/2014/05/jom-like-penyertaan-lavender-di-tumix.html

Anonymous said... Reply To This Comment

I'd love to side with the Nonprofit City Car Share, however they just don't have the car power or
availability to compete. It is important to organize the inspection into parts,
as an example: inside, outside, mechanical parts,
driving. Now a car fax won't tell you everything but it will tell you if the car has ever been in a reported accident or flood.


My blog performance auto best tn carriers transportation

Anonymous said... Reply To This Comment

Have you ever thought about creating an e-book or guest authoring on other
websites? I have a blog based on the same subjects you discuss and would really like to have you share some stories/information. I know my readers would appreciate your work.

If you are even remotely interested, feel free to shoot me an email.


Also visit my web-site pron

Dewi Aja said... Reply To This Comment

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

sherlina halim said... Reply To This Comment

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
http://asianbet77.com/

Dewi Aja said... Reply To This Comment

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Ольга Петрова said... Reply To This Comment

Выбирай- vip проститутки Нижнего Новгорода PrivatNNover
Найти проститутку. Удовольствие, которое я вам доставлю, будет искренним и взаимным. Берите в руки телефон и звоните! В жизни есть только две настоящие трагедии: одна — когда не получаешь того, чего хочешь, а вторая — когда получаешь.

Dewi Aja said... Reply To This Comment

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)