March 29, 2010

Salam pengenalan....

salam pengenalan kepada teman2 yg sudi m'belek2 blog yg x seberapa ni....aku sebenarnyer mmg x terror lansung bab2 IT ni...org kata buta IT...bak kata anawaheed.."maklum la org kampung" setakat on/off laptop ni reti la...terima kasih la kat kawan2 yg byk m'beri tunjuk ajar kat aku ni yer...terutamanyer cik ana & mamanajla....minta maaf la byk2 klu aku ni mmg payah benor nak faham...buat korang tension..huhuhuhu.... apa2 pun practice makes perfect kan....blaja dari pengalaman dan kesilapan.....

4 cerita dari hati:

Lelord said... Reply To This Comment

wakaakakaka aku no hal pasal aku pun merangkak gak ni

Ismaliana Bt Sulaiman said... Reply To This Comment

huhuhu...tp aku lagi x reti...mesti ana tension masa ngajor aku dulu kan....

Anawahid said... Reply To This Comment

bgus2.... aku pon merangkak2 gak, pastu bertatih2 lak.... wakakakaka... slmt berblog... hehehe

Ismaliana Bt Sulaiman said... Reply To This Comment

tq ana...jgn serik ngajor aku tau....anak murid tsrlebih dewasa.....