August 05, 2010

Moment With New Born Baby Contest

~ Jom join sekali.....klu nak join n nak tau detail contest ni klik kat gambar atas tu yer....yang blm ada bby pun blh join juga.....~

Nama Baby : NUREEN DAMYA AFIQAH BINTI SHEIKH ALI

Tarikh Lahir : 11hb Dis 2007

Berat semasa Dilahirkan : 3.4kg

Umur ketika gambar di ambil : 4 jam selepas kelahiran

Nama Ibu : ISMALIANA BINTI SULAIMAN

e-mail : mamamya78@yahoo.com.my

Cerita di sebelik gambar : afiqah lahir ketika azan maghrib sedang berkumandang.....gambar ini diambil slps afiqah selamat di qamatkan oleh baba tersayang...anugerah tidak t'nilai dariNya..berkat kesabaran menanti kehadirannya......


p/s : masa kat wad HSAJB ni...fiqa sorang jer yg mata bulat...pandang kiri kanan....bby lain semua enak di buai mimpi....masa ni en.suami cukup risau tgk mulut n hidungnya kemek kene himpit dgn pipinya yg gebuss tu... :D


6 cerita dari hati:

Lelord said... Reply To This Comment

gudluck..eh is fiqa pun sama cam najlaa ropanya lahir masa azan maghrib...igt lagi masa ni org2 dalm OT tu bukak pose ngan kurma jek pastu smbung uruskan aku :)

dieya said... Reply To This Comment

geramnya tengok pipi gebusss fiqa! bibir sexy mcm angelina jolie laa ;-) mata dia pandang camera lagi.. fotogenik sungguh!

mamalieyna said... Reply To This Comment

memang gebus giler..menarik contest ni..ada masa nak join la..lalalala.. good luck k!

alyyani said... Reply To This Comment

SALAM. ENTRY REVIEWED. SEMUA SYARAT CUKUP. THANKS SUDI JOIN CONTEST SAYA YE :)

mekchu said... Reply To This Comment

gebu nye pipi.... geram
good luck :)

Siti Ruhayu Ab Rahman said... Reply To This Comment

salam sis lia

rindunya nak singgah sini, penat round ke blog para sahabat

eik, peeh...wow...comelnya damya....alahai......sure menang nie...