October 29, 2013

Sejuk beku....

Assalamualaikum....


alhamdulillah hujan lebat membasahi bumi melaka dr awal subuh... mmg sejuk beku... sama mcm mood nak update blog ni.. sejuk beku huhuuu...


hujan masih lebat masa anta anak2 ke sekolah pg td... skrg pun masih mendung lagi....


sebenarnya pagi ni baru saya sempat buka blog slps kali terakhir update n3 kat bawah... tetiba tgk kt msg ada silent reader yg menanti hari utk bersalin & minta saya share no hp bidan... ya! allah mmg x sangka sgt... sya x pasti sama ada nur ni dh bersalin atau blm... klu ada no or email ditinggalkan blh saya jejak semula...



andaikata nur ada terbaca n3 ni kat sini sya sertakan nombor telefon bidan yg mengurut saya masa b'salinkan harraz dulu yer...

kak tijah : 0123078851

akak ni ddk kat Taman Kenanga... saya pun x pasti nur ddk kat mana... harap2 dpt membantu....maaf di atas kelewatan memberi info....

sya klu x update blog mmg jarang tgk blog ni...yg hari2 saya buka blog blogger2 masakan jer sbb mencari resepi & kdg2 mencari idea apa yg nak di masak... kdg2 sje suka2 tgk....
























menghitung hari nak cuti sekolah...bukan anak2 yg xcited tp maknya pulak yg lebih2... ^___^

7 cerita dari hati:

cheqna said... Reply To This Comment

kat trg ni pun hujan..dah nak sampai musim skang ni
salam singgah n ziarah ye =)

Teratak Hami said... Reply To This Comment

Salam Lia,

Eh, eh ... dah lupa cara nak komen.. hehe.

Pagi tadi best je hujan. Rasa malas nk g kerja. Dah start musim hujan kat Melaka ni. Hati2 di jalan raya ye :-)

Seri Kandi Tanah Jauhar said... Reply To This Comment

jangan2.. orang tu dah habis hari tak, Lia???? hihihihihi..

sejuk beku ya.. pehhhhhhhhh!! sejuk betul tu, Lia..

Kakzakie said... Reply To This Comment

Mestilah menghitung hari juga Lia sebab masa cuti dah tak jadi driver anak-anak pergi-balik sekolah...

Rasp said... Reply To This Comment

kat kl pun hujan pagi tadi sis...
kalo ikut hati mau tarik selimut jer hehehehehehe...

mama lieyna said... Reply To This Comment

Sini pun hujan pg td.. best.. tp kerja kan..klu tak kerja best berganda :-)

Lama2 sekali update ye lieya, bila lg nak stori mori psl hero n heroin tu... huu..

Tak lama dh cuti sekolah kan, best... g kerja jln lengang sket... takyah tempuh jem klu kuar lewat sket.. :-)

Izan Ishak said... Reply To This Comment

kat sini panas hari ni kak. kain baju tuala segala mcm semuanya kering dgn jayanya.


samalah kak... nak cuti skolah ni rasa diri sendiri yg excited lebih sbb nak balik kampung...yayyy!!