October 17, 2013

merisik khabar.....

Assalamualaikum....


haiii.... (iskhhh... terasa janggal sungguh nak memulakan ayat...)

bismillahirohmanirrohim......

apa khabar sahabat2..

lama btl saya tgglkan 'harta' kesayangan saya ni... ini kali ke-2 paling lama saya x update blog selepas 2 tahun lps waktu screen laptop saya pecah... dekat 3 bulan jugalah blog sepi...

kali ni hampir mencecah 2 bulan... ada juga yg b'tanya (x sangka ada yg t'nanti2 sya m'update blog..huhuuu ) kenapa saya x update blog ni.... merajukkah??? iskhhhhh.... mana ada... nak merajuk ngapernya... x de sebab nak merajuk bagai... hehee...

buat masa skrg cuma sibuk menguruskan anak2 yg semakin membesar & memerlukan lbh perhatian..sambil tu ada buat bisnes kecil2an... kecit2 jerk... nak bagi cepat tabung ayam penuh... ngeee...

rindu sgt dgn kawan2 blogger... mesti dah byk cerita yg t'tggl... dh x t'kejor rasanya.. jgn kan nak tgk blog kawan2 blog sndiri pun mmg dah lama sya x selia selenggara.. b'sawang2 sana sini kene sedut pakai vacuum gamaknya... haha..

dah beribu lemon gambar dlm simpanan... ada 1001 mcm cerita yg ingin dikongsikan.... in shaa allah ada masa saya akan kembali lagi.... ^___^ 



lebih kurang beginilah situasi saya...... (gambar sekadar hiasan... ehsan google)




Salam Aidiladha.......



















masa itu emas....






4 cerita dari hati:

LYAfrina said... Reply To This Comment

salam aidiladha kak..
ye la..ade ketika, kt kna tgalkan sesuatu y kita suka demi sesuatu y lebih penting dlm hidup kan..

Kakzakie said... Reply To This Comment

Sibuk benar ye Lia... tak apa yg penting anak-anak dan rumahtangga terurus rapi.

Selamat Hari Raya Aidiladha dari kakak buat Lia dan keluarga.

Mama Hawa/Mama Nani said... Reply To This Comment

Salam Aidil Adha Sis Lia
Hehehe biasa lah bila anak2 membesar perlukn extra time dan perhatian dari kiter..
Mcm g2 jgk blog mama yg dah tersadai terbiar kikiki

Anonymous said... Reply To This Comment

Salaam sis..

maaf mengganggu, i nak mohon bantuan, i sedang mencari bidan urut bersalin di kawasan melaka, kalau you ada contact number, mohon share boleh ke? terima kasih byk2 ye, sedang menghitung hari nak bersalin ni :)

Nur