September 10, 2012

bergaya dengan motor baru....

Assalamualaikum.....

sajer nak share gambar abg chik dgn motor barunya.... ^_____^ sbnrnya niat asalnya nak belikan dia basikal kecik... ye lah bila petang2 tu selalu tgk je kakak2 dok mengayuh basikal...sian plak kat dia.. lg pun mmg blm penah belikan firas basikal sejak dia kecik dulu mcm lah firas dah besar skrg ni heheheee

bila smpi kedai basikal baba plak dah 'ter'bekenan dgn motor ni...mmg dah lama baba kata nak belikan dia kete yg ada remote tu tp harganya plak x blh nak tahan...mencecah RM400++ adoiii...rasa mahal beno nak perabis cuma utk beli mainan je kan....klu dilabur dalam ASD lagik baik...harga motor ni rasanya b'patutan jg lah (w'pun m'cecah ratusan juga...uhukss) 

ini lah bertuah anak zaman skrg kan...dulu2 mama & baba nak beli gasing harga 50sen pun t'kulat2 nak minta duit dgn atok.... alhamdulillah rezeki anak2.. ^____^


~ teruja!!!!! ~


~ tp sbnrnya x pandai main pun.. hahhahaaaa... puas dah suruh dia tekan kat bawah tu tp x reti2 jugak... ^____^ ~


~ yg dia pandai tekan bunyi2 yg mcm polis tu.... adoiii...bingit telinga dibuatnya, t'kejut2 bby harraz smpi x blh nak tido... ~


~ suka bila ada mcm2 bunyi..... ~


~ yeeahhhh....pusing lah handle motor tu ke kiri & kanan...tp motor ttp x gerak yerk..heheheee ~


~ vr000000oooooommmmmmmmmmmmmmm..... gaya jer lebih lesen x dak!!! lesen terbang ada ler.... huhuhuuuuuu ~




















p/s: plan nak balik kampung x jadi la pulak.... :((((

7 cerita dari hati:

eB said... Reply To This Comment

wah geng aed la nih. jom rempit... hik3 :)

Kakzakie said... Reply To This Comment

Kakak jamin tak lama Lia dia akan pandai bila kakak-kakak ada tunjukkan.. Budak sekarang cepat tangkap

ieja amieja said... Reply To This Comment

betul tu lia..budak skrg ni mmg beruntung betul..brg mainan dorang je cecah ratusan hengget..kita dulu mainan rege x seberapa pun ssh nak dpt..

excited firas dpt motor tu ye..

AnneRaini said... Reply To This Comment

motor lebih kurang dgn Kasyah punyer.lepas ni boleh merempit dgn kasyah..hehe

Nad @ MamaZN said... Reply To This Comment

wa...abg faris ada moto besar la..
abang zakwan takut naik moto ni, hehe

Teratak Hami said... Reply To This Comment

Adoii, ntah2 2,3 hari lagi dah pandai le firas merempit dalam rumah :-)

Plan nak jenguk Lia before akak masuk kerja ni tapi tak tahu sesuai ke tidak masanya. Kang datang orang tgh sakit lagi, ganggu le pulak. Rasanya 23 hari, dah ok kan?

Papa Mifz said... Reply To This Comment

ado gayo penunggang pro la...hehe