September 26, 2012

pertama kali....

Assalamualaikum.....

yeayyyy...bertemu lagi di pagi hari yg nyaman... 

alhamdulillah hari ini pagi2 lg dah hujan, tersedar pukul 2 pagi hujan dah turun m'curah2....sampai le awal pagi nak menghantar anak2 ke sekolah hujan masih x berhenti & sehingga saya menyiapkan n3 kat luar sana hujan masih lagi renyai2....

semalam harraz dah 38 hari tp saya baru berkesempatan bawa dia ke klinik utk inject sebulan,
kononnya nak pegi sebelum balik ke kampung aritu tp tgk2 org punya lah ramai...t'paksa tangguh smpi semalam....

mcm kakak myapika...harraz saya bawa ke Bright Child Clinic (Klinik Pakar Kanak2) bukan x nak pi klinik kerajaan tp masa utk en.suami menghantar ke klinik amat terhad...



~ 38 hari berat harraz 4.6kg ~


~ pertama kali b'baju sedondon dgn abg piyas.... ^____^ piras pelik tgk bby harraz pakai baju sama mcm dia... yg bestnya dia asyik tunjuk huruf 'O' kat baju dia... ~


~ saaaaaaaaaaaaaaaaaayang bby harraz.... ^_____________^ ~



jumpa lagi........








p/s: mood mencari baju sedondon utk piyasharraz plak.....



9 cerita dari hati:

Lelord said... Reply To This Comment

hehehhee soping on9 la pe lg banyak kan

Mamamya said... Reply To This Comment

@lelord..

mmg on9 manjang le skrg ni...mana sempat nak ke shopping mall lagik...

AnneRaini said... Reply To This Comment

beli byk2 buat koleksi..hehe

Nad @ MamaZN said... Reply To This Comment

waaa...harraz yg semangat!
abg pyas sayang adek la..
gud boy
die takde terasa apa2 ke kak?
takde jeles2?

Izan Ishak said... Reply To This Comment

dah byk rambut harraz kak. zayyan masih botak lagi nih... comel betul dua beradik nih pakai sedondon!

Kakzakie said... Reply To This Comment

Ala... kakak sukalah Lia tengok dua-dua tu. Adik macam dah besar sangat bila pakai baju sepasang dgn si abang.

Macam dah nak sama kan muka dia berdua.

LYAfrina said... Reply To This Comment

comelnyer..pkai sedondon dgn abg dia.. ye la.. kdg2 masa kn y mbataskan utk ke klinik gov... kalo klinik swata sng..anytime kan...

mamalieyna said... Reply To This Comment

kiut... bestlah piyas, dah ada geng nak sdondon..hee~

Teratak Hami said... Reply To This Comment

Comelnya dua2 ... cabaran jugak ye Lia nak jaga anak2 kecik.