March 11, 2013

terima kasih semua!!

Assalamualaikum.....

apa kabar semua..................!!!! morning glory! hari isnin yg super duper busy...

kejap ada kejap x der....huhuuu....

rindu sgt nak update blog nak bw mcm dulu2...tp masa mmg terlalu ketat skrg ni di tambah lagi dgn line internet yg semput2 ni semakin membataskan waktu saya utk m'update blog...

terima kasih pada kawan2 yg masih sudi singgah ke sini w'pun saya x dapat nak membuat kunjungan balas...terima kasih juga pada follower2 baru (tp naper ramai yg x de link yer...x dapat la nak follow semula...)

terima kasih juga pada nuffnang....w'pun saya semakin jarang2 m'hupdate blog ada gak 2 ketui BE utk saya di tahun 2013 ( dok situ lama2 sikit ea....hehheee) & yg lebih menggembirakan hati cek nuffnang yg saya dah cash out di penghujung bulan januari aritu pun dah on the way...... dapat lah tambah duit kocek saya hujung bulan ni ( nak beli stoberi kat cameron..ehehee.. )

 ~ terima kasih nuffnang.... ^____^ semangat nih nak m'update blog...huhuu ~

mesti ada yg t'tanya2 kisah misteri damya kan....

alhamdulillah sejak saya selitkan jarum & letak lada hitam dalam dompetnya... duit dah x penah hilang. bukan lah nak percaya pada benda2 yg khurafat tapi kita kene percaya bahawa makhluk halus itu mmg wujud...
dan setelah di risik2 rupa2nya mmg ada kejadian2 mistik di sekolah tu cuma 'dia' mmg x menggangu....x per lah yg penting 'case close' dan saya sentiasa ingatkan damya sebelum melangkah masuk ke sekolah baca bismillah & al-fatihah....

ok2 x dapat nak update panjang2 ni...tuan umah nak masak2 n kemas 3 bakul kain yg dah siap dilipat malam tadi tp blm sempat nak susun lagik.....

ke temu lagi esok hari ya.......

happy monday!!!


























masih sentiasa mengikuti perkembangan 'pengganas di Lahad Datu' & sentiasa berdoa semoga semua anggota keselamatan yg terlibat disana berada di bawah lindunganNya...amin. Pi la balik pengganas x b'hati perut....!

8 cerita dari hati:

Nad MamaZN said... Reply To This Comment

Alhamdulillah
Case close!
Wa, nak p cameronnnn best!!
:)
Take care kak!

AnneRaini said... Reply To This Comment

muncul gak akak ye..rindu tau.

Rasp said... Reply To This Comment

case dah close...
rezki pun bertambah...
alhamdulillah....

Seri Kandi Tanah Jauhar said... Reply To This Comment

Alhamdulillah, syukur dah dapat penyelesaiannya, Lia..

Kakzakie said... Reply To This Comment

Banyaknya melipat kain Lia... sampai 3 bakul. Mesti dua bakul tu hero-hero punya...

lieyalatif said... Reply To This Comment

ooo so dah settle la ni kes misteri tu...maknenye bukan org laa yg curi yeak....lega dengar semua dah okey balik.....

mamalieyna said... Reply To This Comment

Alhamdulillah...dah tutup cerita tu..seriau..huu~

ohho sungguh bz ye kamu, biasalah kan, kerja suri rumah ni takkan pernah selesai.. ada je setiap hari.. take ur time.. bila free betul, buat la catatan kt blog nih, blog dah cun sgt, rugi tak jengok selalu..hehe~

mamalieyna said... Reply To This Comment

Alhamdulillah...dah tutup cerita tu..seriau..huu~

ohho sungguh bz ye kamu, biasalah kan, kerja suri rumah ni takkan pernah selesai.. ada je setiap hari.. take ur time.. bila free betul, buat la catatan kt blog nih, blog dah cun sgt, rugi tak jengok selalu..hehe~