June 30, 2013

baru mama faham....

Assalamualaikum.....


sambungan pada n3 sblm ni... afiqah yg kalut sgt nak dapat nombor 100!!

selepas balik dari sekolah ambik keputusan exam dia baru lah saya faham kenapa dia menangis bila saya kata x nak dia dapat nombor 100... rupanya 5 subjek dia dapat full mark 100%.. alhamdulillah pencapaian yg sgt memberangsangkan & byk sgt peningkatan....

tahniah kak ngah...!! mama & baba doakan semoga kakak akan terus berjaya di masa hadapan...amin.


syukur n gembira... 


n3 ini utk kenang2an kak ngah bila dah besar nnti... cuba tgk mcmana kakak kaler telinga warna merah... bibir kaler purple.. mata tu siap pakai contact lense kaler hijau lagik..heheeee...



jagung sepatutnya kaler kuning dah jd kaler biru.... en.froggy pun jadi froggy blue.. huhuuuu


tgk lah ni..sesedap rasa nak kaler, padahal kat umah ni dah mcm2 buku mewarna yg mama n baba belikan...


bab cikgu komen pendiam tu rasa mcm x caya sbb klu kat umah mmg asyik keje nak 'bergaduh' dgn mama...heehehee... mulut dah macam bertih jagung.. tp tu lah kan kdg2 sikap anak2 kat sekolah x sama dgn kat umah... klu kat sekolah ni dia org lbh berhemah berbanding kat umah w'pun kat umah ni ada 'singa lapar' wahahaaaa.....


gambar kenangan nak pi lawatan sekolah ke planetarium melaka masa musim jerebu...



















weekend yg santai... dok diam2 dalam umah...bayar hutang blogwalking ke blog kawan2..zasssssss!!!!

3 cerita dari hati:

mama lieyna said... Reply To This Comment

Waaah syabas kngah... tumpang bangga :-)

Eina tahun depan baru merasa anak masuk sekolh.. :-)

AnneRaini said... Reply To This Comment

tahniah kak ngah..

anak sypun kak kat rumah pengasuh die diam je...tp kalo kat rumah dah mcm tarzan mulut sy membebel sbb tak reti diam..hehe

Nad MamaZN said... Reply To This Comment

Good job kak ngah!
Teruskan usaha utk jd lebih berjaya! :)