July 22, 2013

pagi yg blurrrrr.....

Assalamualaikum.....

alhamdulillah hari ini 13 Ramadhan... mlm td sewaktu saya merenung sang bulan (amboihhhh... ) bulan dah nampak bulat je..ye lah lagik 2 hari genap 15 hari kita puasa kan... sekejap je masa berlalu..

ari sabtu & ahad lps mmg saya pulun settlekan beli baju anak2.. alhamdulillah siap dah cuma en.suami & anak2 bujangan 2 org tu x beli lagik baju melayu... en.suami kata nnti2 lah dekat2 raya baru nak beli..lagik murah tp saya takut saiz anak2 dah habis.. x pasal pakai t-shirt je pagi raya nnti..huhuuu...

disebabkan letih merayap je hujung minggu lps, smpi le ke pagi td penat x hilang & kepala pun pening2 lalat sampai sya dapat whatsapp dari sahabat baik saya....






hadoiiii..... gelak sakan saya membaca semula msg ni.. blh plak saya nampak perkataan yg di bulatkan di atas nun "chiffon" pada hal dia kata confirm... adesssss... yg saya ni lahai bendul dok ingatkan dia nak buat kek chiffon pandan... alahaiii lia oiiiii....... ( masih gelak lagik w'pun dah baca byk kali....)


ni lah perasa yg dah bikin I jd keliru... cissssss!!!!!























masih sedih terkenangkan kisah kematian allahyarham adik nawal iris... saya x menyalahkan mana2 pihak namun sentiasa terbayangkan saat2 akhir sebelum dia 'pergi' sendirian...hati jd pilu setiap kali t'pandangkan firas sbb usia dia org lbh kurang... semoga keluarganya tabah & jdkan pengajaran n peringatan utk kita semua... Al-fatihah...

7 cerita dari hati:

Kakzakie said... Reply To This Comment

Betul-betul blurr ye Lia. Kawan Lia pun macam tak perasan lagi sebenarnya sebab tu dia dok ulang:)

lieyalatif said... Reply To This Comment

hahahaaha...tegelak lieya tang flavor pondan tu...camne ade typing error tu kan...pondan lak tu pergi nye ekekekek

betul tu lia, takleh laa salah taip sikit sure kite salah sangka kan...mcm lieya ni same laa mcm lia..ade masenye blur heheeheheh

::NureeN:: said... Reply To This Comment

kahkahahkahhhh....
dh byk ker terpasar agaknya pondan nih

AnneRaini said... Reply To This Comment

apelah rasanya perisa pondan tu ye..hehe

NM03 said... Reply To This Comment

Ya Allah.... cemana salah print kampeni tu pun... bikin malu saja!!!! masuk fb kompem depa pakat share...

dieya said... Reply To This Comment

Lawak giloss kawan akak tu cakap kalu buat kek tuang perisa pondan ni terus kek tu lembut. ..wakakakak

mama lieyna said... Reply To This Comment

Hehe... kdg2 sms ni boleh jd slh baca n slh faham.. mmg blur lah...hikhik..
Pondan la pulak.. ekeke...

Alamak, awat eina mcm ketinggalan psl cerita kematisan ni, alahai.. sibuk dgn kerjs jr, berits gini boleh tak baca, mmg ada tnmpk tp tak sempat nk baca details..huu..