December 30, 2011

entry pengubat rindu ...

Assalamualaikum.....

lama sungguh x menghupdate blog kesayangan hamba ni....rasa rindu sgt nak share citer dgn kawan2...nak baca n3 blog kawan2...hari2 dok t'kenang2 apa lah citer sahabat2 blogger mesti byk yg dah x mampu nak di kejar....

sbnrnya bukan lah masih terlalu sibuk mengemas umah tp line broadband kat taman ni t'amatlah slow motion,pelik juga sbb taman ni t'letak kat tgh2 bandar tp line 3G bila kat dalam umah mmg lansung x der!! klu ada pun kene dok kat luar dapur....segan la pulak dgn jiran2 x kan nak on9 kat belakang umah nun.... ( skrg ni aku on9 depan pintu dapur...huuuu..sian kan)

jadinya n3 hari ni pun tiada lah "penyeri" hanya kata2 sbgi pengubat rindu... (sedih tau!! ) byk benda nak citer n nak di abadikan di sini...kisah kami pindah umah di iringi hujan rahmat sepanjang perjalanan kota tinggi-melaka, kisah anak2 dah pun selamat m'daftar sekolah n byk lagi ler...tp apakan daya..nak loading satu blog ni pun dekat 20 minit... :((( hajat hati mungkin nak b'tukar kpd streamyx tp masih blm b'kesempatan nak ke TM nampak gaya selagi line b/band ni lemau gini blog mmg akan sunyi sepi.... :(

w'pun rasanya masih terlalu awal..tp aku nak ucapkan selamat menyambut Tahun Baru 2012 kepada semua sahabat2 tersayang...semoga tahun yg akan dtg ini membawa seribu kemanisan kepada kita semua...

~KAUDIHATIKU~



p/s: cabaran minggu depan memandu kete di tgh2 lebuh raya AMJ....fuhhh! takutnya smpi t'mimpi2....





12 cerita dari hati:

JaJa'Z said... Reply To This Comment

kakakkkk!!! miss u so much laaaa..takpe2..slow2 yek..nanti dapat la beronline lepas dah daftar strimyx....kali ni kat dapur pun dapur la kak..janji dapat la lepas rindu kat blog akak ni..

lieyalatif said... Reply To This Comment

wah wah...bersiaran dari rumah baruuu nampakkkk ekekeekek.....biase le tu lia...kalo pakai bodband ni mmg risiko camtu laaaa.....so cepat2 masuk unifi yeak...baru puas hati heheehehehe.....tapi cek dulu ade tak coverage kat tempat lia tu heheeheheh

Kakzakie said... Reply To This Comment

Alahai lamanya menyepi itu dia sebabnya. Kalau rasa kena tukar streamyx, baik tukar aje Lia...

Moga anak-anak sihat di rumah baru. Sekolah baru dan kawan-kawan baru. Firas? makin ligat kot:) Selamt tahun baru juga buat Lia & keluarga

Salina@IbuAqil said... Reply To This Comment

Memang rindu sangat kakkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!
Hik3!!!!
Kak..
Happy New Year!! ;)

eB ezrin said... Reply To This Comment

Happy holidays!
Happy New Year!

Lelord said... Reply To This Comment

AMJ ok beb don't worry

Izan Ishak said... Reply To This Comment

rindu nak baca entry akak.... takpelah, nnti tukar ke streamyx ke unifi... mesti laju punya!

Citarasa Rinduan said... Reply To This Comment

lama sungguh tak dengar berita kak..
mujurlah ayu suka klik icon D..so keluar blog kak dengan entry baru..
syukur

tahun baru, pasti kak lebih IRON lady..
tahniah,.

AnneRaini said... Reply To This Comment

patutlah menyepi..tertunggu jugak cerita org pindah rumah baru ni..hehe..

Mamaleesya said... Reply To This Comment

tenet sejak akhir2 ni memang slow bebenor. Pakai streamyx pun slow kat opis neh

mamalieyna said... Reply To This Comment

hai lieya.........! salam tahun baru..baru sempat menyinggah di sini..aduhai...mesti ta best kan..tk dpt nak senang lenang online..huu~

apapun hrp dpt cepat bertukar ke streamyx~

ieja amieja said... Reply To This Comment

happy new year n happy new house lia..selalunyer klu ssh guna BB tukar je streamyx ..mesti ok punyer..