December 06, 2011

BASIKAL

Assalamualaikum....

aduii....apa nak tulis pun x tahu nih...muahahaaa!! tetiba blurrr plak... ^________^

layan gmbo sambil story mori je lah yerk....

~ ingat lagi n3 INI...??? sebelum ni pika dah dapat dulu basikal sbb merajuk x dapat piala...minggu lps giliran kakak mya plak dapat beskal baru...tp masa dia dapat basikal ni blh plak dia mengamuk sakan! sabor je lah..... masa baba bawa balik beskal ni dia tido...jd,bila dikejut dgn mood mamai tu mood jd huru hara lah pulak...menangis..merajuk smpi bengkak2 mata.... ~


dan minggu ni giliran hero mama n baba plak dapat beskal.... ^___________^


~ suka!!! selalu dia tgk jer kakak2 kayuh basikal...kali ni dia pun dapat join ronda2.....tangan tu asyik nak babai jer....~

~ merenung ke langit............ ~



~ senget2 montot tu sbb sibuk toleh ke kanan ke kiri.... ~

~ seronok firas kak ngah bawa ronda2..... ~

~ MUHAMMAD AFHAM FIRAS BIN SHEIKH ALI, bulan depan dah genap setahun....berat 13.2kg, gigi dah ada 5 batang...masih x pandai merangkak (adoiii lah...berat montot lah hero nih!) klu naik walker dah mcm kat litar formula 1!!! ~


p/s: hari ni 10 muharram (hari asyura) mesti ramai kawan2 yg berpuasa sunat kan.....

9 cerita dari hati:

AnneRaini said... Reply To This Comment

wah firas dah 13kg?? Kalah Kasyah sbb die masih 10kg walaupun bulan ni genap 1 thn 6 bln...huhuhu.. Bulan ni gi timbang, mintak2 naiklah berat die..hehe

akiratoriza said... Reply To This Comment

sonoknyer main beskal berjemaah... untungnyer ada anak ramai kan...

mamalieyna said... Reply To This Comment

waaah dgn firas2 dpt beskal baru ..best la...woo semangatnye firas, abang arif umur 2 thn kot baru 13kg..ngee..skrg lebih 15 kg gitu2 je rasanya..hee~

gewamm tgk firas~

akiratoriza said... Reply To This Comment

sonoknyer main beskal berjemaah... untungnyer ada anak ramai kan...

eB ezrin said... Reply To This Comment

gambar cantek. moments. tahniah :)

Salina@IbuAqil said... Reply To This Comment

Firas cantiknya mata dia.. Bolat!!!! ;)

Citarasa Rinduan said... Reply To This Comment

ayu bawa bubur asyura nie..
hehehe


kak lieya, selasa minggu lepas, eh.. rabu..
ayu ke HSI, ada pesakit yang bawa basikal sebiji macam firas punya... comel..

jalan2 kat kawasan klinik pakar... umai siap terpegun lagi, sebab selalu orang tarik wechair... heheh

Izan Ishak said... Reply To This Comment

wowww...membesar bagai juara hero akak sorg nih. takpe kak... org tua kata kalau tumbuh gigi dulu, dia jalan kemudian.

Papa Mifz said... Reply To This Comment

wah dah ado basikal la Firas...nanti uncle nak beli untuk Mifz basikal gak la...hehe