July 15, 2010

i'm back...

lama sungguh x menjengah ke sini...sebenarnya ari selasa ptg aku dah sampai kat umah..tp mcm biasalah kan..bila balik dr kampung ni mcm2 keje yg perlu dibereskan...basih baju,vacuum umah,mop lantai.....sampai lenguh2 pinggang dan kaki di buatnya...lebih2 lagi dekat seminggu juga lah aku tinggalkan umah....

ari rabu tu aku sempat buka fb kejap jer...ingatkan malam nak update blog tp keletihan yg teramat....so,ptg ni baru la sempat m'update....sambil2 tu tukar "langsir" baru..hehehe...sajer nk refreshing....

sat lagi nak meronda umah kawan2 yg dah lama aku x ziarah....kompon byk n3 yg aku t'tinggal kan.....sambil tu aku tepek la 2-3 kpg gambar masa aku pi makan2 kat Hutan Bandar sblm aku balik kampung ari tu....

~ kesian adik...masa ni dia tgh demam....makan pun x nak...~

~ ini aku yg order...chicken chop..RM5 jer sepinggan...kenyang giler...x habis makan...~

~ menu utk damya...fish & chip,dia makan kentang & coselow jer....ikan tu mama & baba terpaksa makan....hadoiiiii...senak perut...~


p/s : en.suami order lamb chop...tp x sempat pun nak snap gambar..dia dah makan dulu sbb malam tu kami b'gilir makan utk jaga afiqah...mmg puas hati makan kat sini..b'baloi dgn harganya..ssh nak cari chicken chop yg murah mcm ni....lamb chop pun cuma RM7.50 jer...x sampai pun RM10......

2 cerita dari hati:

JaJa'Z said... Reply To This Comment

miss u kak...

Mamamya said... Reply To This Comment

jajaaaaaaaaaaaaaa.....miss u tooo000....!!!