July 06, 2010

plan yg x jadi...

n3 sebelum ni aku ada b'tau nak blk kampung ni...tp x jadi pulak....plan sudah tukar...:) disebabkan ptg ni kami x jadi balik kampung...aku ajak en.suami pi makan chicken chop yg sgt murah & yg penting sedap kat Hutan Bandar,.Johor Bahru....

sebelum ni adik aku dah pi...sepinggan baru RM5..mana nak dapat chicken chop murah camtu kan..kan..kan....

sambil tu sajer nak tayang gambar masa pi Mydin MITC,Melaka last week..... ada beberapa keping jer memandangkan anak2 x sihat...tp bila dapat naik nit-not-nit-not tue...semuanya jadi ceria...kejap jer la....pastu layu semula......

~ pintu masuk tingkat atas....(terambil pulak gambaq makcik nie...eheheh) ~

~ fiqa & cu manis ~

~ naik train.....RM5 habis semata-mata nak naik train ni x mau turun2,nasib la adik demam...layankan je lah....~

~ kak long mya~

~ peace yg comel dari kakak....~

1 cerita dari hati:

mamalieyna said... Reply To This Comment

anak2 dpt umpan gitu, jalan je ye..hehe..suka la diorang tu..^_^