July 05, 2011

tak sempat.....


semalam lansung x berkesempatan nak bw...minta maaf byk2......

arini pun masih x dapat naj b'janji lagi...uhuhuuuuu.....

beginilah nasib bila 'berkongsi kasih' dgn en.broadband.......

arini n3 diserikan dgn gambar firas n fiqa shj......taip n3 cepat2 sblm en.suami pi keje........sian saya kan.......






p.s: harap2nya masih ada sudi dtg ke sini sbb kesempatan utk bw mmg sgt2 terhad skrg......byk citer nak share sbnrnya tp apakan daya.....



7 cerita dari hati:

Kakzakie said... Reply To This Comment

Alahai Lia... suruh En. abang beli saja pc. Besar, tak boleh pindah-pindah dan boleh share dgn anak-anak.

Izan Ishak said... Reply To This Comment

takpelah kak... mmg rindu nak baca entry akak tiap2 hari. tp apakan daya kan...

akiratoriza said... Reply To This Comment

erm tambah satu lagi la en.broadband tu.... hihihi..

p/s : jemput join GA saya.. tq

Nur Hawa Mohd Zin said... Reply To This Comment

awe tak sempat gak kak...ni baru nak mula...itu pun baru blog list perempuan...yang laki belum..yang shoutmix lagi la..waaa...tak sempat

btw suka tgk anak akak yang kecik tu..mata bulat!

Lelord said... Reply To This Comment

soh jek komando beli satu

wahida said... Reply To This Comment

comelnya anak2 ko nok....

apa kata ko beli satu lagi PC?

Citarasa Rinduan said... Reply To This Comment

patutlah sis lama tak nampak..

kak lia..
asal kamu update berkongsi khabar berita dan gambar anak2 dah buatkan ayu lega..


mereka mmg comel