July 04, 2011

jom cuci kete mama.....


assalamualaikum n selamat pagi.....

lama x m'update blog...sejak ari khamis lps bila blogger meragam x blh nak upload gmbo mood terus hilang nak m'update....bukan la merajuk pun tp ntah kenapa mmg x der mood nak b'blogging.....

tp arini dah refresh semula.....^________________^ cuma n3 yg sepatutnya publish last week rasa mcm x best plak nak dikeluarkan utk minggu ni...rasa mcm dah 'basi' lah pulak....tp klu x dikeluarkan sayang pulak sbb dah ada 3-4 n3 yg siap di draft.....hurmmmmm...tgk keadaan lah nnti....nak keluarkan or x yah....

pagi ni layan kan je la yerk xtvt petang semalam....bila baba sibuk cuci kete....anak2 dara 2 org ni pun sibuk sama nak menolong.....


~ bersungguh anak dara ni cuci kete....b'kilat kete mama....heheheeee.... ~


~ tangan tu ttp nak buat peace.....tp mata memandang ke kete..... ^____^ ~


~ yang paling bersemangat afiqah ni ler....mmg habis satu kete di pusing n lap guna sabun.....beria dia buat keje...maklum lah bukan selalu dapat peluang baba bagi main air n sabun cenggini kan..... ~





~ kakak ni byk posing jerk.......mcm model cuci kete lah pulak.... ~


terhibur bila tgk anak2 gembira.....


p.s: spt biasa yerk.....kunjungan kawan2 akan di balas pada waktu malam.... uhuhuuuuuu...... sshnya bila b/band x der....



10 cerita dari hati:

Kakzakie said... Reply To This Comment

Alahai anak-anak semua, auntie jeleslah. Kereta auntie tak bercuci nie. Meh tolong cuci kereta auntie sini.

Lia... kakak paling mim alif lam sin tang cuci kereta tau:)

mamalieyna said... Reply To This Comment

alahai rajin anak2 membantu.,bagus2x..dh berkilat kete mama..hee~

ala eina pun dh suntuk masa nak berBW..kt umah, lappy lak tak OK..huu~

akiratoriza said... Reply To This Comment

kecik2 dah rajin buat keje, sok besar senang la akak. dah ada orang yang boleh diharap..

p/s : saya ada buat GA, jom la join kalau tak keberatan...

JaJa'Z said... Reply To This Comment

bagus budak2 ni..rajin tlg babah..cutenya rambut damya..heheh ala2 barbie doll versi tembam..hehhehe

Sari Yusa Ibrahim said... Reply To This Comment

Firas mana? Tak tolong pun, ngelat Firas ni tau... aunty geget karang.. hik hik

wahida said... Reply To This Comment

wahai anak2 dara auntie, meh tolong basuh keta auntie lak..auntie malas la...hehe...

rajinnya anak ko nok..kalau anak aku, sibuk main air je la jawabnya...huhu....

adarnadzmie said... Reply To This Comment

rajin tul anak dara tu basuh keta...

dieya said... Reply To This Comment

amboi2 rajinnya... pasni mama bleh buka car wash laa ye :-D

AnneRaini said... Reply To This Comment

kak nak mintak anak akak basuhkan kete sy boleh? hihihi

Nur Hawa Mohd Zin said... Reply To This Comment

seronoknye mereka...heheh