July 16, 2011

KARNIVAL UPIN & IPIN



kami di sini hari ini.......mmg dah lama menantikan kedatangan karnival upin n ipin di Johor Bahru...anak2 mmg xcited nak pegi (mamanya pun.....ngeeeeeee)

citer kami di sini akan di update kemudian yer.......................




3 cerita dari hati:

Sis-Lin said... Reply To This Comment

heheheh kita pun nak gi gak le...tp anak Lin yg bujang tu xde plk..huhuhuhu

Citarasa Rinduan said... Reply To This Comment

selamat pagi kak...
sebelum ke kedai ayu singgah sekejap..

kak..... sedihnya ayu baca ttg firas, maaf kak.. seminggu ayu tak BW. hanya update blog sendiri...

moga firas, anak2 dan khususnya kak dan abang tabah dan diberi kesejahteraan yang baik2 ya

PS"bab upin ipin tu.. nanti syer entry baru tau.

akiratoriza said... Reply To This Comment

erm sy pun ada plan nk g tp xjadi sebab ada hal. kalau tak mesti dpt jumpa akak..

hope firas akan terus sihat dan chubby... setiap yang berlaku ada hikmahnya kak, cuma kita sebagai hambaNYA perlu redha dengan setiap ketentuanNYA..