May 16, 2012

WW # 18: kelapa sawit menjadi durian!!


Assalamualaikum......


alhamdulillah rezeki dariNya..... ^____________________^














p/s: hari ini ada check-up lagi & rasanya mmg berat x akan naik sbb dah dekat 2 minggu batuk,selera makan mmg kurang....makan pun ala kadar utk mengalas perut.... t'ingin nak makan mcm2 tp bila dah dapat makannya x seberapa pun....

9 cerita dari hati:

juliaakmal said... Reply To This Comment

Lia...jangan minum minuman yang berkafien....pengalaman akak masa pregnant anak ketiga suka minum kopi o....berat memang susah nak naik.....tapi tak taylah masa tu suka sangat minum kopi o....pembawakan agaknya....sampai sekarang arisa memang susah nak naik berat badan dia asyik kat line kuning jer....

Teratak Hami said... Reply To This Comment

Bestnya jadik durian :-)

Good luck utk check-up. Harap2 takde yang complicated sangat.

Kakzakie said... Reply To This Comment

Org felda memang akan dapat durian runtuh tak lama lagi Lia...

lieyalatif said... Reply To This Comment

mmg masyuuukkk org felda heheeheh...durian runtuh namenye nie.....tahniah yeak buat lia sekeluarga.....semoga bertambah2 murah rezeki ...amin....

wahida said... Reply To This Comment

wah...tahniah pada org felda!! tumpang hepi utk uolls...

kesian kat ko...cepat baik yer..

Cik FaRiZaM said... Reply To This Comment

hahahaha...ingat kan apa la td.....


salam singgah n folow sini

dr
afasz.com

Lelord said... Reply To This Comment

ckp ngan wak leman, aku nak sebijik hehehhee

Papa Mifz said... Reply To This Comment

muahaha...lawak la gmbr tuh...

dieya said... Reply To This Comment

Wahwahhh betul punya durian runtuh tu!
Mmg murah rezeki parents k lieya tahun ni. Rezeki cucu ramai betambah.. Dapat $$$ lagi.. Alhamdulillah :-)
Kalu ada anak benih sawit berbuah durian tu meh sini sket. Nak try tanam kat kl nih. Kalu menjadi masyuk tuhhh!