October 24, 2012

WW # 24 : 5 tahun!!!


Assalamualaikum....


~ renew terus 5 tahun sbb dapat diskaun... harap2 saya x terus terlupa plak tarikh tamat tempoh lesen ni sbb terlalu lama rasanya...damya pun dah darjah 5 masa tuh... ~





























p/s: ntah bila saya berani nak bawa kete Naza tuh....haissshhhh...ketaq kaki nak bawa kete beso2 nih.....

6 cerita dari hati:

Lelord said... Reply To This Comment

hahahha berani2 kan diri beb insyaallah

Sari Yusa Ibrahim said... Reply To This Comment

bawa hari2 mesti berani..

errr..berapa diskaun tu??

AnneRaini said... Reply To This Comment

lamanya 5 thn tp bagus gak tak yah sibuk nak gi pos office tiap2 thn.

Kella said... Reply To This Comment

wowww diskaun berapa tu.. lama gak 5 tahun tu!!
beranikan diri! jom bawa keta! best tau... =)

Kakzakie said... Reply To This Comment

Kakak pun biasa ambil 5 tahun sekali Lia. Tapi kakak tak lupa sebab kakak ambil ikut tarikh birthday abang so memang ingat...

Ala Lia... sama je kete besar ke kecik asal bukan lori/bas.

Izan Ishak said... Reply To This Comment

5 thn terus ye kak... kena set alarm kat fon lah kalau takut lupa (lama lagi tu)...hehehe

izan ni haaa... ntah bila berani nak bawak kereta balik pun tak taulah...