October 31, 2012

WW # 25 : Nuffnang

Assalamualaikum....

saje nak citer pasal nuffnang... bukan nak heboh duit dalam akaun tu ada b'juta2 lemon...setakat blog 'main2' (tp saya sayang ketat2 blog ni tau!!!) mcm ni mana lah nak ada sampai b'ribu2 RM... tp alhamdulillah ada lah jugak kan...syukur!!

sejak nuffnang b'wajah baru ni.... masa2 awal2 aritu nak log in pun saya x reti (sungguh rabun IT haiassshhhhh...) sampai le saya pm kat fb BFF.. (adehhh...buek malu lah lia wehhh )

saya jarang2 tgk akaun...tu yg bila nuffnang b'wajah baru mak jemah ni t'kejut 'ayam' sat...x reti dah nak tgk mana ME mana BE.....

~ ni lah yg ada setakat ni...jujur ni.. xder cover2 xder kelabu2 amount (statement nak kene katuk kepala nih...muahahaaaa!!! ). nampaknya iklan sunsilk tu lah yg paling tinggi ratingnya ^____^ terima kasih buat pengunjung setia ( ececeeehhhh... ada ke pengunjung setia tu.....??? huhuhu ) terima kasih SUNSILK... terima kasih NUFFNANG ^____________^ ~














7 cerita dari hati:

Nad @ MamaZN said... Reply To This Comment

Byk gk amaun utk sunsilk tu..
Tahniah kak ;)

Kakzakie said... Reply To This Comment

Lepas kalau takat nak beli pampers hero Lia kan... tahniah dan kena terus gigih berblog Lia:)

AnneRaini said... Reply To This Comment

wahhh byk tu BE..sy ada seketul je itupun baru 2 hengget..hahaha

Nazayiena said... Reply To This Comment

Syukur alhamdulillah,byk dpt tu.

LYAfrina said... Reply To This Comment

wahhh...
ok la tu ade 3 BE ON GOiNG tu....

mamalieyna said... Reply To This Comment

heee... pencapaian yg bagus nih.. eina pun lama tak jengok..nk kena jengok lah.. ^_^

Izan Ishak said... Reply To This Comment

wahh...byknya BE yg joget2 tu kak lia. blog izan dah takde be :(