June 25, 2012

hitam putih kehidupan....

Assalamualaikum.....

sebenarnya dah x tau nak letak tajuk apa kat n3 ni.... (eleleleee...n3 baru 600++ dah x tau nak pilih tajuk...huhh) lagi pun arini nak cepat,sbb ada temujanji dgn nurse2 yg sporting kat Klinik Tengkera tuh.... ^____^ 

jadi layankan je lah gambor anak teruna saya ni yer.... lokasi kat umah atok masa cuti sekolah aritu... zassssssssssssssssss..................






~ susah nak suruh dia posing ala2 macho....klu hala jer hp kat muka mula la dia kelip2 kan mata ... ^____^  kdg2 pandang ke lain pulak.... ~


semoga xder apa2 masalah kali ni,last 2 week ada nurse dtg ke rumah..masa ambik ketinggian perut dia kata bby mungkin songsang...so,arini kene scan.... tp apa yg aku rasa bila bby b'gerak kedudukannya mcm normal... plan nak scan 3D/4D tp ramai yg kata dah masuk minggu ke-33 ni x sesuai dah nak buat scan 4D sbb perut dah sempit...dah ssh nak nampak muka bby....sepatutnya masa minggu ke-24 @ 27 dulu.... hurmmmmm...xder rezeki... tp sbnrnya klu nak buat juga blh jer.... dah ambik 2 alamat klinik yg ada scan 3D/4D nih...tgk ler keadaan mcmana nnti....

























p/s: 2x lagi check-up 2 minggu sekali pastu dah kene pi weekly pulak....masuk minggu yg ke-36 dah minta en.suami ambik alih tugas m'hantar anak2 ke sekolah.....

12 cerita dari hati:

lieyalatif said... Reply To This Comment

ooo lia gi checkup yeak ari nie...syok le firas dpt intai 'kawan' die nanti hihihih.....

comel laa lia tgk pic firas tu...mcm2 aksi...cute jek tgk gelagat die heheeheheh

eh boleh lagi je lia nak buat....selagi bb tak engage okey jek....mane tau rezeki dpt tgk muke bb.....pergi laaaa....kater ni pun yg last kan....ade kenangan2 nanti...

wahida said... Reply To This Comment

comelnya gambar2 firas ni nok...

nok, nnt kalau buat 4D, jgn lupa tepek kat sini tau...aku nak tgk jugak...

Kakzakie said... Reply To This Comment

Cepatnya kakak rasa dah tak lama lagi Firas akan jadi abang ye Lia. Sementara ini betullah perancangan Lia kalau dah masuk minggu akhir biarlah en abang yg hantar anak-anak dara comel pergi-balik sekolah..

AnneRaini said... Reply To This Comment

ngadanya firas...gigit kang!

Asfaliza Mohd Yatim said... Reply To This Comment

firas pandai buat muka comel eh

eB said... Reply To This Comment

a;a tomey. x per kot lia. janji kiter tau bb sht kan? :)

Nad @ MamaZN said... Reply To This Comment

comeynye boboi akak tu!
tough! =p

moga resultnye elok2 aje nnt :)

Dee said... Reply To This Comment

syoknya bila baca story org mengandung..tp dee dah bersara...hehehe..

Papa Mifz said... Reply To This Comment

papa mifz dulu maso lahir songsang kak...:)

mamalieyna said... Reply To This Comment

dah sarat..nasib ada en suami di sisi kan...

hope semuanya normal k.

jadi abang la tak lama lg firas ni..best ke dia jumpa bb nnti..^_^

LYAfrina said... Reply To This Comment

hehhe.. mcm2 mimik muka dia.. kiut..

lya doakan smuanya baik2 saja yer.. take care

Izan Ishak said... Reply To This Comment

amboi firas... macam2 memek muka yg dia buat tu. geram plak tgk!!!

akak... izan pun aritu berangan nak buat 3d/4d scan. tapi... tak terbuat pun...