June 14, 2010

aktiviti last week part I

ni aktiviti ari rabu lps...masa ni aku pi ambik adik aku yg comei tu kat kota tinggi...dia dtg umah sbb nak tgk result exam... so,sblm balik umah..sajer la melayan ragam anak2 ni yg sibuk sgt nak main buai laju2....sblm pi taman ni b'ia damya nak beli aiskrim...tp bila dah main...semua tu dah x ingat lagi......layan jer lah....

~ baru sampai dah makan aiskrim...pastu nampak buai..aiskrim pun cair....~

~ cu makan pau ayam...cari tenaga nak m'layam ragam anak sdra yg montel2... ~

~ bondaku tersayang.....masa ni mak x larat nak b'jalan tp demi cucu2 tersayang mak jalan juga pelan2.... ~

~ adik paling suka naik gelonsor nie....cepat jer dia turun-naik...tp kakak pulak takut2..ehehe~

~ menjeling apa lah tue...?~

~ uhuhuhuhu...kesian cu kene dera dgn kakak....main buai x mo b'henti...~

~ baba dah tension...pujuk adik x mau balik....~


2 cerita dari hati:

Lelord said... Reply To This Comment

muahahhah sma arr ngan najlaa kalau aku bawak g Tasik Y..men buai mmg susah nak turun

farhana_aziz said... Reply To This Comment

comelnya anak2 akak..
jeles tgk.
saya ni takda baby lagi.huhu