June 10, 2010

Bila "MR.M" sentiasa menghimpit.......

salam semua.... lamanya x bersiaran kan...jgn salah sangka ttg Mr.M tu yerk.....bukan aku menduakan kekasih hatiku itu...tp Mr.M tu adalah mood M.A.L.A.S!!!! adohaiiii....mmg x tau nak xplain camana...sbb x tau ntah ke mana perginya mood nak b'blogging ni pegi?? bukan buka blog jer x der mood..."mukabuku" (facebook) tu pun dah lama x ku jengah....klu buka pun ada la 4-5 minit..pastu tgk2 lbh kurang then ttp balik.....why????

ada sesiapa penah kene mcm ni x? aritu sempat sembang2 dgn ayu... (CITARASARINDUAN), mengadu nasib....ayu kata klu kita dah lama x b'blog mmg akan rasa mcm tu.... so,aku rasa btl lah kata ayu tue...sbb sejak akhir2 ni byk sgt benda yg lbh penting aku kene fikir n uruskan...terutamanya ttg kesihatan mak yg masih x stabil lagi...urusan keluar masuk wad lagi....

then,kesihatan diri pun kdg2 x brp nak btl juga....kdg2 ok..kdg2 pulak bercelaru....dugaan time pregnant kan....mcm mlm td aku tgk sedutan citer Legenda Budak Setan kat Astro Ria....masa tgk part lisa surihani tercekik cicak tu...lintang pukang aku b'lari masuk toilet sbb mual tgk scene tu...hadoi...rasa m'gelodak perut m'terasa cicak tu plak yg dok kat dalam tekak....en.suami plak blh gelak2kan aku....dia kata "apa la mama ni...itu kan citer..apasal dok bayangkan makan cicak pulak...." iskh3...dia x tau aku x der m'bayangkan apa2 pun...tp tetiba terasa mual...nasib baik x tgk kat panggung...klu x...haru!!!

harap2 lps ni mood nak b'online & b'blogging akan datang kembali...klu x larat nak buat byk2 n3 pun sehari 1 n3 pun jadilah kan....sbnrnya aku dah rasa mcm nak ttp blog nie...tp rasa sayang pulak..bukan senang aku nak buat blog ni...t'kais2 mcm ayam cari makan...maklumlah org x terror IT....

doakan aku akan terus ceria n rajin m'updated blog!!!

10 cerita dari hati:

Kniedaz said... Reply To This Comment

rajin2 berblog..share cerita hehe...

Siti Ruhayu Ab Rahman said... Reply To This Comment

salam sis

patutlah asyik terbatuk2 sis....seru nama ayu...

oh yer....jgnlah tutup blog..sunyi lah sahabat blogger tanpa sis..

teruskan..janji 1 hari satu entry

mamalieyna said... Reply To This Comment

addoiii en M g la jauh2... syuuuh2x..hehe...eina pun pernah jd camni...pastu mls nak jln2, mls nak komen2..huhu..tak best kan.. hope mood R kembali menerjah..hikhik..

*eeiii eina pun kalo bab loya2 ni tokleh tahan, tak peknen pun, kalo terbayang, terus rasa nak mun***.. =P

*take care yup!

Lelord said... Reply To This Comment

wehhh mana leh tutup blog ritu kite sma2 blajo wat blog nih hehheheh.lgpun senang nak share citer ngan ko Is

Mamamya said... Reply To This Comment

kniedaz....

insya'allah...doakan lieya rajin2 share citer ea...

Mamamya said... Reply To This Comment

ayu...

hehe...yer ker ayu..? siannya sampai t'sedak2 gitu... ;)

insya'allah akak akan cuba usahakan buat 1 n3 utk sehari...paling kurang la..klu rajin buat byk2 n3 mcm ben tu.... :)

Mamamya said... Reply To This Comment

mamalieyna....

hehe...btl ieyna...lieya tgh cuba m'hapuskan mr.M nie....x mo dia dtg dekat2 lagi....

huhu...kelako klu ingat citer mlm tadi...mmg btl2 loya tekak....

apa pun tq yer ieyna....

Mamamya said... Reply To This Comment

lelord...

kerana mu la lelord aku buka blog ni...ehehehe...insya'allah aku akan rajin2 m'update....t'kenang lak masa ssh payah m'bina blog ni dulu kan....lawak sungguh bila mama2 sibuk blaja buat blog..ekekeke....

ko dah nak pi qatar.....sure windu kat ko...huhuhu.....

dieya said... Reply To This Comment

puas dok menggali blog kak lieya akhirnya jumpa jugak entry about ur 8th anniversary tu :-D

first of all, congrats! 8 years is a big milestone! gelak giler baca part sorg pandang lantai, sorg pandai dinding.. hahaha! and sampai hati ek dia tak rasa kek batik kak lieya.. kalu akak buat sekarang makan tak? :-p

jgn hibernate lama2 ye! hope to keep seeing more entries from you :-)

JaJa'Z said... Reply To This Comment

take ur time ok..settlekan apa2 yang sepatutnya dulu..jgn la tutup blog ni..kang rindu kat tgk minah2 tembam tu..