June 03, 2010

hadiah giveaway dah sampai....

Terima kasih pada Nurul....alhamdulillah hadiah dah selamat sampai...x sangka pun dapat hadiah tu arini sbb nurul kata klu dia nak pos nnti dia b'tau..tetiba ada van Pos Malaysia b'henti depan umah...

t'tanya2 juga....ada org yg baik hati nak bagi surprise present annivesaray ker...kuang3...!! (huh!! perasan sungguh....)

tgk2 hadiah GA dari "Nurul Azham's Family" ... damya la huru hara...sibuk b'tanya... "mama belikan baju kakak ker?" huhuhu... alahai mama dah lama x beli naju kakak online...bukan x nak tp payah nak dapat saiz..... :)

k'betulan masa hadiah ni sampai, afiqah baru jer tido...jadi kakak la yg seronok kemain membuka hadiah....

~ yiepa3!! hadiah sudah mari.....~

~ terima kasih Nurul & family... ~

~ alamak!!! terseksi pulak gambar nih...xcited sgt dapat hadiah x sempat nak pose sopan2...uhuhuhu...~

~ sukanya dia....adik x bgn lagi nih...harap2 jgn la bergaduh nnti...klu x kene tanya la kat mana nurul beli...sbb kene beli 1 lagik...~


11 cerita dari hati:

Salmia said... Reply To This Comment

nnt mesti gaduh berebut tu.. hehehe

Ena said... Reply To This Comment

alahai.. cutenyerrr....

sukenyerrr dier... :)

Mamamya said... Reply To This Comment

salmia...

rasanya mmg b'rebut2 lah tu....& biasanya yg akan menang adik bukan kakak...huhuhu....

Mamamya said... Reply To This Comment

ena...

adik blm bgn suka lah dia...sat lagi mesti ada "drama sebabak"...

Siti Ruhayu Ab Rahman said... Reply To This Comment

kak.../kena beli lagi satu tu

kak..ada hal penting nie...
hope add ym ayu..umairahayu@yahoo.com
ttg cikgu isza (pahang)

Lelord said... Reply To This Comment

nurul tu kan tokey brg2 budak..order jek ngan dia

kakyong said... Reply To This Comment

comelnysa hadiah.. main sama2 ya...

Mamamya said... Reply To This Comment

ayu...

akak dah baca kat blog....

Mamamya said... Reply To This Comment

lelord...

owhhh...iyer ker? tp nampaknya dia org ok jer la...x gaduh pulak...hehehe..alhamdulillah

Mamamya said... Reply To This Comment

kak yong...

alhamdulillah...dia org x bergaduh pulak...main sama2 jer,tp kakak dah ckp awal2 itu dia punya... :)

mamalieyna said... Reply To This Comment

eheh ..comelnyee..kasi auntie la, sure tak gaduh ngn adik nnti..hahaha..