June 29, 2010

alhamdulillah.....

selamat pagi semua...

lamanya x update blog....x tau lah mcmana nak merajinkan diri nak update blog ni selalu yerk??? ada sapa2 yg tau petuanya x?? mood rajin tu kadang2 datang....kdg2 lenyap & lesu.....

smlm aku pi buat check-up kat klinik....ingatkan nak buat buku merah sekali tp doktor kata suruh datang next month....so,aku cuma buat scan jer...

alhamdulillah bby sihat n aktif...dah nampak tangan n kakinya bergerak...degupan jantungnya....en.suami pun happy tp damya n afiqah plak yg t'lebih xcited..seronok tgk bby...asyik panggil "bby azim...bby azim...." uhuhuhu.....sekali keluar esok girl...dah x jadi azim...

walaupun bby dah nampak b'gerak tp aku x der la rasa apa2 lagi sbb masih kecil sgt kan...

due insya'allah 10hb january....(klu lewat sehari dapat nombor cantik tuh...11.1.11 hehehe...) mudah2an semuanya selamat...aminnnnnnnnnnnn.

~ maaf yer gambar kurang jelas...snap pakai hp jerk....bby yg 'tertonggeng' kat atas tu (belah kiri) kepalanya ke bawah.. ~


13 cerita dari hati:

Zaidah said... Reply To This Comment

semoga mamamya sihat yer...jangan kesihatan n baby...

Mamamya said... Reply To This Comment

terima kasih zai.....

Kniedaz said... Reply To This Comment

semoga dua2 sihat..kalau gegirl, buh la azima hehehe

JaJa'Z said... Reply To This Comment

wah!!! best tu...apa2 hal pun take care yek..doakan jaja satu hari nanti jaja pu bleh tepek hasil scan mcm tu..

Mamamya said... Reply To This Comment

kniedaz...

insya'allah mudah2an dua2 sihatkan....ekeke...blh juga tu,nak kena tgk apa makna 'azima' he3...

Mamamya said... Reply To This Comment

jaja...

terima kasih jaja...insya'allah...kita sama2 b'doa yer..akak pun dulu tunggu 6tahun baru dapat....

Lelord said... Reply To This Comment

best2....aku nak gak is

Sha@Mama Tina said... Reply To This Comment

aku ada masalah kalau tengok hasil scan dlam gambo..hehehe..aku tak tau yang mana 'org'nya..bila scan dah beso baru la nampak betul sket..

aku doakan selamat eh is..doakan yg terbaik utk aku..

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said... Reply To This Comment

hai..lama ct tak terjah blog Mamamya..bizi sgt2 sjk keblkgn ni..ni curi2 nak jenguk gak umah kwn2 yg sekian lama x kunjung tiba..:D

nway,semoga mamamya sihat yer & jga kesihatan baby..

Mamamya said... Reply To This Comment

lelord...

aku doakan utk ko...bby made in qatar lah yer...amin..

Mamamya said... Reply To This Comment

along...

aku sentiasa mendoakan yg terbaik utk sahabat2ku....

aku dah b'tau kat suami aku...bila dah masuk 7 bulan nnti nak pi scan 3D...sajer nk buat kenangan kan...mesti mya n fiqa lagi over xcited... ;D

Mamamya said... Reply To This Comment

mamadanish...

tq for coming...x per lieya pun dah jarang buat jalan2 umah kawan2 sekarang..tp klu ada masa tu...pi juga jengah mana yg sempat.....

. de baloon. said... Reply To This Comment

alaaa xsabo nk tgu dia kluar !!!