June 03, 2010

KELAB BLOGGER

pagi ni aku menunaikan janji aku pada Ben Ashaari...mlm td kat fb ben ada minta buat 1 entry pasal "KELAB BLOGGER"....hajat dihati mmg terus nak buat...tp masa tu afiqah lak dah m'ragam nak ajak tido....so,pagi2 ni aku terus buat sblm anak2 bgn..hehehe....

pada sahabat2 yang lain meh ler kita meramaikan & memeriahkan lagi Kelab Blogger ni....

untuk keterangan lebih lanjut & lebih jelas...sila klik sini yer.....


4 cerita dari hati:

Lelord said... Reply To This Comment

good

mamalieyna said... Reply To This Comment

huhu..taknak..dh kecik ati sbb blog kite dah di tendang kuar dr bloglist 'die'..tu maknanya dia takmo kwn ngn kita kot..takpe la..redha jer.. =P

Mamamya said... Reply To This Comment

lelord...

tq :D

Mamamya said... Reply To This Comment

ieyna..

ehehe...lieya pun dah x der dalam list ben..tp x per kan klu nak tlg promosi..sbb dulu ben pun dah tlg promosi blog lieya yg x sbrp nie.... ;)