November 30, 2012

hoooo....hooooo...hooooo.... balik kampung!

Assalamualaikum....


hari ini kami akan memulakan perjalanan utk pulang ke kampung... gembira sebab saya akan menghabiskan masa yg panjang (almost 1 month) mak & ayah....tapi dalam masa yg sama sedih juga sebab terpaksa meninggalkan kekasih hati saya a.k.a teman tidur sebantal..sekatil..seselimut....winkssss!!! hahahhaaaaa..... 

xper lah..tahun depan damya dah sekolah dah tentu saya ssh nak meluangkan masa yg lama utk jaga mak/ayah...dan saya pergi pun dgn izin kekasih hati saya... sbb hujung2 tahun ni pun dia busy manjang.. asyik 'terbang' ke sana dan ke mari....



~ kampung halaman saya yg tercinta ^____^ sbnrnya saya sajer jer try google... ehhh.. ada plak mercu tanda tenggaroh 5 heheheee.... ~





semoga kami selamat sampai ke destinasi.....amin.












p/s : blog akan sunyi sepi sepanjang saya bercuti.............tp klu ada masa saya akan cuba update mana yg termampu.....

12 cerita dari hati:

Seri Kandi Tanah Jauhar said... Reply To This Comment

selamat balik kampung!!!

sama lak tajuk ngan akak, hehe

Nad @ MamaZN said... Reply To This Comment

Selamat balik kg! =)

aTieYusof Family said... Reply To This Comment

Best nya balik kampung :)..
selamat bercuti ...

Kakzakie said... Reply To This Comment

Seronoklah anak-anak dara dan bujang kecik Lia ye jumpa nenek/tok dia.

Teratak Hami said... Reply To This Comment

Selamat Bercuti Lia ... jangan main hujan !!!

Papa Mifz said... Reply To This Comment

selamat bercuti yer kak...kim salam kat mak ayah akak yer...:)

dieya said... Reply To This Comment

Balik kampung... Hati girang!
Have a great tri ye kak.
Baru abis katam blog k jaja. Now nak katam blog k lieya pulokkk

Wak Gelas™ said... Reply To This Comment

wak pon dh lama X pegi umah abg wak kat tenggaroh 2 tuuu. .ehhHHe

L said... Reply To This Comment

selamat bercuti ye akak. =)

LYAfrina said... Reply To This Comment

selamay bercti...
lya doakan selamat pergi & pulang..

wahida said... Reply To This Comment

selamat bercuti nok...

take care okey!!

Nur-nba said... Reply To This Comment

Selamat bercuti.. Pernah datang Tenggaroh 5 masa tahun 1990. Tentu dah banyak berubahkan..