September 08, 2011

MODE: SAYA SGT HAPPY...!!!!!!



yer...mood saya sgt happy hari ini.......gembira x terkata!! smpi x tau nak kata apa dah.....sbb apa???? cer teka........huuuuuuuuuu....

sbnrnya aku dapat berita gembira ni mlm td....dah nak dekat pukul 11 malam (klu x silap lah....dah ingat2 lupa plak sbb hepi sgt...ngeeeeeee) masa dapat msg dr adik aku tgh tidokan firas n fiqa....baca jer sms dr adik terus rasa mcm nak melompat!!! nasib lah masa tu tgh dok tepuk momtot hero montel tu...klu idak mmg nak terus call adik utk ucap tahniah......

syukur...alhamdulillah...itu lah ayat pertama yg terdetik di hati bila dapat berita gembira ni..akhirnya termakbul juga impian adik utk menimang cahayamata setelah hampir 3 tahun menanti....

~ tahniah....daddy n mummy to be.... ^________^ ~

~ tahniah juga utk mak uda n pak uda.....tambah sorang lagi cahayamata.... ~

tambah meriah lah raya tahun depan sebab atok n nenek akan dapat 2 org cucu serentak dari adik yg no.2 n no.3......tahniah utk mak/pak ngah & mak/pak uda......alhamdulillah....harap2 kali ni dapat anak sdra lelaki pulak...dapat lah geng utk firas.... ^_______^

jom tgk wajah2 anak sdraku......

~ NUHA BATRISYA BINTI LOKMAN..... anak sdra yg paling kiut miut!! dah kene panggil kak long ni... ^____^ tahun depan dah dapat adik...~

~ ARIESYA HUWAIDA BINTI MOHD ISMAFAZRUL AKMAL... nun jauh di sarawak...raya haji nnti kita jumpa yer... ^________^ ~

~ yg ni anak sdra dr belah en.suami...baru sorang, WAN NUR AMIRAH BINTI WAN MOHD FAIZAL ~

yang ni pulak wajah2 kesayangan hamba....heee....permata hari mama & baba anugerah tidak ternilai dari Yang Maha Esa.....







p.s: x akan dapat dilupakan kenangan pahit manis & getir selama hampir 7 tahun menanti kehadiran permata hati....bila dapat berita adik2 @ pun sahabat yg akan menimang cahayamata..hati ini sama2 melonjak gembira.... tahniah juga utk mamalieyna & azila....jaga kesihatan elok2 yer....bagi sahabat2 yg masih blm dikurniakan rezeki...jgn berputus asa utk berdoa n berusaha....percayalah rezeki itu pasti ada & Dia lbh tahu apa yg terbaik utk hambaNya....



11 cerita dari hati:

@e_da said... Reply To This Comment

tahniah buat mereka.. sy pun 2 hr lepas tau pregnant.. :) syukur

sW33tdARLiNG said... Reply To This Comment

tahniah buat mereka..

ZanaNordin said... Reply To This Comment

alhamdulillah
rezeki buat mereka

comel ler anak lokman
cam papa dia...
muka cam ciner
mata sepet...

AnneRaini said... Reply To This Comment

tahniah kak nak dpt anak sedara baru...

Sha@Mama Tina said... Reply To This Comment

seronoknya dengar berita2 mcm ni.. :) .. ko taknak cari sorang lg komando junior ke is? leh buat kwn firas hihihi

mamalieyna said... Reply To This Comment

Alhamdulillah dan tahniah! lama penantian tu, tumpang happy sama....^_^..syok la firas next year akan bertmbh geng dia..hee~

yelah lieya, kalau bab dgr berita adik beradik peknen, rasa girang tak terkata, apalgi penantian begitu lama kan..tahniah skali lgi buat mereka~

thanks..sedang menjg kesihatan dgn baik ni..hee~

zaidah said... Reply To This Comment

tahniah untuk adikmu lia....

Citarasa Rinduan said... Reply To This Comment

tahniah utk family kak lieya..

happy sangat dgn berita ini......

wahida said... Reply To This Comment

congrates utk dorang...aku pun tumpang hepi...

mesti ada byk kenangan sepanjang ko tunggu cahayamata kan? mesti ada ckp2 yg menyakitkan hati ko kan...
tapi tu lah, berkat kesabaran, Allah berikan juga cahayamata...alhamdulillah...
sekarang ko dah hepi ngan putera puteri ko...aku tumpang hepi...

Hanis Azla said... Reply To This Comment

Alhamdulillah.. tumpang seronok mendengarnya.. Tahniah buat mereka.. adik akak pun dah setahun menunggu... harap2 ada rezekinya nnt.. bila dgr berita gembira mcm ni kita pun rasa gembira sama kan..

chinta... said... Reply To This Comment

tahniah kak. chinta ucapkan untuk diaorang...comel2 je anak2 buah akak ye...termasuk 2 puteri ngan sorang putera yang encem tu...doa2 kan lah moga rezki akan berpihak pada chinta lak erk...mmmuuuahh!!!