September 26, 2011

jalan2 jer lah......

assalamualaikum & selamat pagi......


as usual klu dah lama bercuti kan...mood mcm swing2 jer nak menaip kat sini...so,nak dapatkan semula mood blogging ni kita ronda2 je lah arini.... ^_________^, eehhehhh...lupa nak share...en.b/band dah kembali kepangkuanku....gumbira!! nasib baik lah kat tmpt en.suami b'kursus tu ada wifi....selamat dennn.....


sebelum tu nak gak 'tampal' kat sini wajah2 hepi hero tersayang........... ^__________^

~ muka ni lah yg buat baba x tido lena.....asyik nak b'3G sajor....bukan nak nengok muka omak ea....muka ni ler yg dirindu.....huhhhh.... ~

~ mama yg hari2 dok mengadap pun rindu kat dia..apatah lagi baba yg jauh di mata....firas ni payah nak senyum or ketawa (sebiji perangai baba.....muka serius sentiasa!!) tp sesekali bila dia nak gelak.....gini lah jadinya.... ~

k lah nak 'merempit' ke blog kawan2..........zroooommmmmmmmmmmmmmmmmm......


p/s: terasa juga kepenatan b'ganda bila en.suami tiada disisi...uhuksss...


6 cerita dari hati:

lieyalatif said... Reply To This Comment

mate boollaaaatt mcm dayyan jugak hah....gi mane2 sume dok terpikat dgn mate boolat dayyan....same bollat cam firas gak ni heheeheh.....

wah hepi dpt bband balik yeak...betul tu lia, kalo tak mati kutu dibuatnye.....dah penat2 wat keje rumah masak bagai, bile nak rileks kite nak online takde internet...leceh kan......

Lelord said... Reply To This Comment

makin boolat firas

Mamamya said... Reply To This Comment

lieya...

btl la lieya....sama lah dgn firas klu pi jalan2 semua org dok geram tgk mata dia...:)

uihhh...mmg syok la dpt b/band..senyum smpi telinga nih..hehee

Mamamya said... Reply To This Comment

lelord...

berat dah 11kg nih....obes semua anak2 aku...t'masuk mamanya sekalik...huaaaaaaaaa....

Kakzakie said... Reply To This Comment

Sebab itulah biasanya anak-anaklah yg menjadi pengerat kasih suami-isteri Lia...

Geram tengok mata dia bulat betul!!

mamalieyna said... Reply To This Comment

weeeiii si comel ni...sesekali gelak besar gitu, bertmbh kecomelan~ geram nengoknye...mmg teringat2 jelah baba dia tu..hee~

alahai bila en suami takde disisi mmg terasa sgt kepenatan, dh2 anak dah 3 gitu kan..hu~