September 29, 2011

Saya Anak Malaysia!!!!!


Alahai.....dah ketinggalan keteapi lah n3 ni...pttnya publish awal2 aritu tp ntah mcmana blh t’lps pandang plak gmbr yg ni (dah byk beno gmbonya kat folder smpi kelabu mata nak nengok....huaaa )

Gambar ni aku ambik masa kakak n fiqa nak ke sekolah 15hb sept yg lps, sehari sebelum kita sambut hari 1Malaysia (baru perasan dah lama x letak gambar kakak2 gebu ni kat sini kan....asyik2 firas jerk.... :P)

~ sampai ke arini adiqah asyik ulang2 je nyanyi lagu yg kat atas nunnn.....tp corus je lah yg dia tau...heheee....x kisah la nak...yg penting semangat patriotik tu kene ada.... ~

~ eaeaeahhhh.....hero ni pun nak interprame jugak....huuuu.... ~


p/s: hari2 kakak n fiqa dok berlatih menari utk konsert bulan nov nnti....alahai..x sabo nak nunggu...ntah mcmana lah ragam dia org nnti.... ^_________^



12 cerita dari hati:

Kakzakie said... Reply To This Comment

Kalau perhati betul-betul muka firas ada iras fiqa juga tau Lia... Cuma mata firas lagilah booolaaatttt....:)

lieyalatif said... Reply To This Comment

wah bagus2...kecik2 dah ade semangat kemalaysian....ni sudah bagus...firas pun tak mo kalah, nak pegang bendera gak.....he he he...

geram tgk anak dare lia...montok2 sumernye...kalo depan mate ni sure dah kene cubit pipi nie he he he

adarnadzmie said... Reply To This Comment

wah semangat sambut merdeka betul la tgk anak lia ni... si kecik pun semangat juga...hehe

AnneRaini said... Reply To This Comment

kak rakamlah video budak2 ni nyanyi...mesti comel je pastu letak lam blog..hehe

ieja amieja said... Reply To This Comment

geram betul la tgk ank2 dara tuh ..rasa mcm nak gomol2 jer pipi dorang ..bese r tu lia..ank sy pun(arina) blk seklh x habis2 ngan lagu tuh..tang corus je la yg dia pandai..sy dah cuba ayam grg pandan tu..mmg sedap..time kasih yer..

wahida said... Reply To This Comment

weh...sori nok...aku baru singgah sini dtg tgk n3 ayam pandan ko tu...wah, nampak menyelerakan sungguh!!

ni yg aku tercabar ngan ko ni...aku ni tau mkn je...buat tak pernah try pun..huhu...

Mamamya said... Reply To This Comment

kak zakie...

ye ke kak? tp ramai yg kata muka firas iras damya....sikapnya pun lbh kurang dgn damya... :) p dah namanya adik b'adik kan...iras2 tu mesti ada.... ;)

Mamamya said... Reply To This Comment

lieya...

bilo lah kita nak b'sua yerk...tunggu kami posting melaka kot...nak gak cubit2 pipi myamija n dayyan... :)

Mamamya said... Reply To This Comment

normi...

biasalah anak2 ni....segalanya meriah... :)

Mamamya said... Reply To This Comment

anne...

kat blog ni payah lah nak share video...ntah knp..dulu2 akak pandai ler letak..skrg dah x pandai...

Mamamya said... Reply To This Comment

ieja..

seronok kan dgr dia org nyanyi w'pun lirik ntah apa2.... :) wahhh...dah cuba ea..sedap kan...lia pun ambik resepi dr kawan2 yg lain...sekadar m'manjangkan ilmu yg ada... :)

Mamamya said... Reply To This Comment

wahida...


x per aku tau ko busy ambik gmbo dgn wan zaleha....huhuhuuuuu.....