November 01, 2011

Genting Cable Car Accident

Assalamualaikum......

td ronda ke blog ieda jumpa gambar gambar cable car accident kat genting! Uiksss....btl ke nih...???? mmg m'gerunkan n kebetulan mlm td baru je sembang dgn sepupu en.suami ttg pengalaman masing2 naik cable car ni..... fuhhhh....semua cakap takut!

bila tgk gambar ni lagik ler....cukuplah sekali aku naik mmg SAH aku x kan naik lagik......!!! tp mmg x penah keluar kan berita2 mcm ni kat n/paper



sumber: Malaysialeaks


UPDATE: kisah ni x betul.....nak baca true story blh tgk SINI tp apa pun aku mmg takut naik cable car....sayup jer memandang ke bawah....huuuhuuuuu....





5 cerita dari hati:

JaJa'Z said... Reply To This Comment

ye ke kak..mcm takde kuar kat berita pun...

Teratak Hami said... Reply To This Comment

Gayat pulak akak tengok gambar bawah tu !!!

eB ezrin said... Reply To This Comment

ader org ke x dlm tuh?

mamalieyna said... Reply To This Comment

seb baik tak betul..seram la org nk ke sana...pernah naik..mmg tegak bulu roma..seriau..hu~

Sari Yusa Ibrahim said... Reply To This Comment

teringat masa kat Langkawi, sedih tak dpt naik cable car pasal angin kuat, tapi syukur juga sbb ramai yg kata gayat, lagi baik takyah naik, huhu