November 25, 2011

menghitung hari.......


Assalamualaikum.....

2 hari blog b'update sbb tuan umah dah mula busy kemas itu dan ini....sbnrnya lbh kepada pening memikirkan keputusan yg x pasti...tu yg tajuk n3 pun dah sama dgn lagu kris dayanti..huuu

sblm ni en.suami mmg dah di beritahu akan ditukarkan semula ke Melaka tp tarikh x dapat lagi...tu yg jd pening2 lalat nak buat plan kemas umah. cari umah sewa...tambah pening bila en.suami kata maybe bulan feb 2012 baru pindah.. aduh! sekolah anak2 ni mcmana la pulak....

tp syukurlah semalam semuanya dah selesai...tarikh dah confirm...

~ 22 dec ni akan berangkatlah kami ke MELAKA BANDARAYA BERSEJARAH....so, klu di tilik2 pada kalendar di atas kami ada lbh kurang 26 hari utk b'tungkus lumus kemas apa yg ada n nak settle segala macam hal disini dan di melaka ~

weekend ni kami berada di melaka hingga hari isnin utk meneruskan misi mencari rumah n register sekolah anak2, harap2nya semua dapat settle selama 3 hari 2 malam...amin.

so, start dari hari ini...andai ada kesempatan aku akan update lah blog.klu x sempat mmg sepi lah seketika.....

hari ini juga oven akan menjalankan tugas 'terakhir'nya sebelum di simpan di dalam kotak besi...eceh!! x der besinya lah pun...bukan oven emas pong....ngeeee....

klu aku x sempat nak singgah blog korang semua...ampun n maaf dipinta...insya'allah ada kesempatan aku singgah n m'ninggalkan jejak 'kasih' ^__________^


salam sayang dari MAMAMYA..................


p/s: apasal iklan nuffnang ni blh kuar kat atas nunnn...biasanya kat bawan N3 nih.....dah try byk kali tp lagu tu jugak...ada sapa2 tau x knp yer???

10 cerita dari hati:

Teratak Hami said... Reply To This Comment

Bestnya nak pindah, nak masuk rumah baru. Kat Bukit Beruang ni ada jugak rumah kosong.

lieyalatif said... Reply To This Comment

takpe laa lia tak bw pun...paham keadaan lia...settlekan dulu ape yg patut....lieyadah rase dah pindah randah ni mcm mane....tu seb baik pindah dlm putrajaya jugak....lia ni pindah negeri lagi....ngan sekolahnye...ngan rumah nye.....harap sume berjalan lancar yeak lia.....

Mama Hanim said... Reply To This Comment

semoga segalanya lancar n terbaik utk mamamya sekeluarga.

rasp said... Reply To This Comment

takpe takpe....fhm sangat...
bukan senang nak pindah2 nie...
hope semuanya berjalan dgn lancar...
take care ya...

mamalieyna said... Reply To This Comment

Alhamdulillah dah pasti dah tarikhnya..bleh la tetapkan hati tuk persiapkan diri...semoga semuanya berjln lancar...nnti kalau eina jln2 melaka leh jengah lieya..hee~ Insyaallah kalau umo panjang kan..

moga semua berjln lancar k~

JaJa'Z said... Reply To This Comment

biar lah kak iklan tu kuar kat atas..tu maknanya masyukkkkkkk

eB ezrin said... Reply To This Comment

np yer?

adarnadzmie said... Reply To This Comment

harap2 semuanya selesai dalam masa yg dirancangkan...

Papa Mifz said... Reply To This Comment

mesti poning kepalo nak kemas2 rumah nak pindah kan...huhu

Citarasa Rinduan said... Reply To This Comment

kak...
salam mmal hijrah..
moga kak sampai jua ke CR sebelum 22 hb