November 03, 2011

TERIMA KASIH "TERATAK HAMI"

Assalamualaikum.....

Alhamdulillah....menerima bingkisan dr sahabat yg bakal menemani aku ke Pasar Besar Melaka...huhuuuu...yer ke kak fizah? insya'allah kan kak....klu lia jd dok kat taman lama yg lia penah duduk dulu ( kat Bachang) mmg blh lah kita sesekali nak pekene teh tarik kat pasar smbl 'shopping' barang2 dapur kan.... ^_________^

cenderajiwa dr kak fizah ni sebagai tanda p'hargaan aku menjadi follower yg ke-100 di "Teratak Hami", mmg langkah kanan lah masa masuk blog tu....ngeeee...

~ alhamdulillah selamat sampai pada hari selasa 1/11/11....tarikh cantik tu kan....mmg sweet memory... ^_______^ ~

~ terima kak fizah di atas "something" yg sgt2 comel n cantik ni....lia akan gantung kat pintu umah sewa baru nnti yer..... ^_______^ ~


"Sometimes people come into your life and you know right away that they are meant to be there; they serve some sort of purpose, teach you a lesson, or help you figure out who you are."


p/s: indahnya persahabatan...................



9 cerita dari hati:

Izan Ishak said... Reply To This Comment

sweetnya hadiah tu kak lia.... cantik sgt gantung kat umah baru nnti.

Teratak Hami said... Reply To This Comment

Hahaha .... terima kasih buat N3. Nasib baik awak suka. Akak tengah mood English, so tu je yang mampu.

Salina@IbuAqil said... Reply To This Comment

comelnya mama.. suka.. ibupun suka.. :D

NM02 said... Reply To This Comment

ye laling, ai ngan wahida satu opis, satu kepala, satu unit, satu bahagian, satu aliran tugas

hehehe

ai polo yu back

lieyalatif said... Reply To This Comment

alahai..cantik2....berseri2 le umah baru nanti yeak lia ekekeekek....sonok ade kawan alam maya ni, walau tak penah bersua muke tapi tetap dekat di hati....

AnneRaini said... Reply To This Comment

cantikler welcome tu...berkenan lak saya.. nak gi cari kat air hitam lah..hehe

JaJa'Z said... Reply To This Comment

dah bleh gantung kat umah baru nanti..hehehhe

mamalieyna said... Reply To This Comment

waah bertuahnyee....tahniah~ comel sgt~

herm..eina lama tak memfollow org, tak sempat berBW..hu~

chinta... said... Reply To This Comment

huhuhu...cantiknye...nak ugak...;)