November 02, 2011

Princess Afiqah


lagi 2 hari Konsert anak2 ni...tp mama dia plak yg teruja...T___________T

afiqah akan buat persembahan tarian lagu kat atas nunn....puas lah mama ni b'minggu2 mencari lagu ni kat Youtube sbb lupa apa tajuk/penyanyi lagu nih....last2 sms je teacher dia....owhhhhh....Les Ketchup ghupanya, mmg glamor lagu ni kan suatu ketika dulu.....

bila dah download lagu ni...hari2 lak dok practice.....comel jerk tgk dia lenggang lenggok menari... ^________^ ingatkan afiqah ni 'keras' sbb dulu klu bab2 manari ni dia mmg failed.kejung semacam....tp dah hari2 practice agaknya...jd lembut plak....

semalam dia dah dapat baju yg akan di pakai ari jumaat nnti....tp aku sedikit tidak b'puas hati dgn qlty baju dia....skirt tu ok tp baju tu mcm ala2 tangkap muat la plak...adeh! x setanding dgn RM80..

arini giliran kakak mya pulak dapat baju...ntah apa rupa lah agaknya, kakak menari tarian tradisional lagu "hitam..hitam si tampok manggis..." yg lagu ni x dak kat Youtube....sian kakak...

aksesori utk di pakai nnti salah satunya adalah crown ini.....


~ yuhuuuuuuuuuuuu......cantik kan..??? ini crown utk miss universe 2011....x mampu den nak membelinya.....gadai ler segala rete yg ada pun x akan dapat seketui crown cenggini....ngeeeeeee... - ehsan google ~

mama/baba mampu beleikan yg ni je nak......itu pun pun puas lah merata mencari dapat yg rege RM300!!! fuhhhhhhhhhhh....giler mahai tu.... x do maknonyo lah klu rege gitu daku nak membeli..... RM3 jerk.....huhuhuuuk...!

*


*


*


*


*

taraaaaaaaaaaaaa..... PRINCESS AFIQAH!!!!

~ comel tak saya......???? ~


p/s : cadang nak buat apam lady & angry bird utk makan2 masa konsert nnti....klu t'daya lah nak m'corak...ngeee





8 cerita dari hati:

AnneRaini said... Reply To This Comment

syoknye masuk nari2 ni...nak join sekali boleh? rindu pulak time tadika dulu hehe

Mamaleesya said... Reply To This Comment

comey sangat cayanggg...tang pipi tu lagi geram

Lelord said... Reply To This Comment

ekekekkeee...weh kalau nak mengaper apam kaler hitam camno tang kening tu hah..ada ke pewarna hitam? kang aku conteng pakai marker lak

JaJa'Z said... Reply To This Comment

waduh2...crown gitu..kak miya mesti control ayu menari lemah gemalai..heheh

Teratak Hami said... Reply To This Comment

Cantik crown tu dan terlebih berbaloi dgn harga RM3 ... sure afiqah tak sabau nak jadik princess.

Kakzakie said... Reply To This Comment

Amboi Fiqa dah bergaya sebelum naik pentas. Kedai 2 ringgit banyak jual crown budak Lia.... mesti anak-anak suka:)

mamalieyna said... Reply To This Comment

waah mesti gempak nnti...hikhik..seronok plak dgr..nnti update citer tau...

teringat beli mahkota masa kenduri kawen dl, beli cikai2 je..skrg still ada tersimpan, kalau ada anak girl, dh melaram snap2 gambo dah..hee~

Hanis Azla said... Reply To This Comment

wah tentu menarik aksi2 mereka nnt.. klu akak pun tak sabar nak tgk.. he..he.. comel betul princess lya tu.. so pinky..