March 07, 2012

WW #12 : ada yg nak berkenan tak..????


~ comel kan FM ni.....sekali pandang hati ku terus tertawan.....beli kat jonker walk...agak2 klu aku nak buat 1st GA sempenan ulang tahun blog ni yg ke-3 hujung bulan ni ramai x yg nak join....???? hadiahnya adalah spt FM diatas.....~








p/s: semalam buat check-up bulanan....nurse kata berat badan turun 300gm (eleeehhhhh...ingat 3kg ke apa!! ahaks) tp dia nasihatkan nxt check-up jgn turun lagik.... (saya dah mkn byk ni nurse.... ) pastu dia kata bby besar... (alamak...ni takut sikit lah...ikut sejarah semua anak2 mmg 3kg ke atas...jgn lah yg ni 4kg plak..adehhhh ) kedudukan uri plak kat bawah ( xper awal lagi ni insya'allah nnti dah 9 bulan ok lah hendaknya..amin)

11 cerita dari hati:

JaJa'Z said... Reply To This Comment

jaja nak joint GA..tapi jaja nak gak FM ni..hehehhe (takut tak menang punya pasal)..heheh

lieyalatif said... Reply To This Comment

comey gile FM nie...kebaye nyonya lagi hah.....trademark melaka nie.....

insyaallah moga lia sihat2 hendaknyer....

Sari Yusa Ibrahim said... Reply To This Comment

nak.. nak....

300gm???? byk tu Lia, harus ditambahkan 3kg baru okeyyyy.. hehe.

Akak doakan segala urusan Lia dipermudahkan, Aminnn.

~aSFaLiZa~ said... Reply To This Comment

cantik kak. kalau ada GA lagi la sonok nk join

juliaakmal said... Reply To This Comment

nak jugak....

AnneRaini said... Reply To This Comment

buatler kak...boleh je sy join..hehe

bestnye berat turun..sy walaupun beria loya muntah tp berat tetap naik..hah camno tu??hheheehe

Salina@IbuAqil said... Reply To This Comment

comel sis FM tuh.. ;)
terbekenan ai.. ;)

Teratak Hami said... Reply To This Comment

insyaAllah nak join sebab cutting baju sama macam cutting diri sendiri .. hehe.

Papa Mifz said... Reply To This Comment

comel la FM tuh..

ainnoraini said... Reply To This Comment

mmg comey punn...sama la kalau kakain peknen pun 4 bulan pertama mesti muntah2 berat badan pn turun tapi pastu naik dan naik terus...

*komen liya kat kotak komen kakain tu cuma msk kat spam jer laa..tak tau la knp yeee...

Lelord said... Reply To This Comment

hhehehehe nak..nak..