October 12, 2010

JOM JADI FOLLOWER GADIS KAMPUNG

sekali lagi kali ni aku di 'invite' oleh my dearest best friend.... mamanajla utk join contest ni....maka aku yg masih blur2 ni nak buat n3 kat blog pun turut serta dalam apa juga contest yg ada...mana tau kan murah rezeki ibu mengandung ni.... ehehehe....amin.

so...syarat2 utk join contest yg dianjurkan oleh GADIS KAMPUNG sempena anniverarynya yg pertama ni... (mudah2an akan b'kekalan hingga ke akhir hayat yer....amin...)

  1. Jadi follower my blog : Saya telah jadi follower ke 168~done
  2. Buat entry di blog korang bertajuk: JOM JADI FOLLOWER GADIS KAMPUNG (kalau korang rajin korang citer la sikit tentang blog saya nie)~done
  3. Nyatakan dari mana awak tahu mengenai contest ini : mamanajla (nyatakan url@alamat blog orang yang memberitahu mengenai contest ini).~done
  4. Bila korang dah buat entry dan dah join blog nie tolong tinggalkan komen ye berserta url entry anda..~ done
  5. Tolong letak banner saya di sidebar korang. ~ done
Create your own banner at nukilangadiskampung.blogspot.com!

HADIAH YANG BAKAL MENANTI ANDA:

http://2.bp.blogspot.com/_3BLhtK8qwD8/S9wV9N_HEwI/AAAAAAAABRI/aD0uXDVMsGc/s1600/malaysia-note-100-ringgit-front.jpg
http://3.bp.blogspot.com/_KGfnsEwhomk/Sfa_L3bHSoI/AAAAAAAAAWA/mmtYyl31x0c/s400/MalaysiaPNew-1Ringgit-(2000)_f.jpg

RM 101.00

apa lagi kawan2ku yg budiman...meh ler kita memeriahkan contest ni....dapat duit tau..byk tu RM101.00...aku klu ada rezeki menang contest ni blh buat modal utk mencantikkan blog...ehehehe...

utk info lanjut klik http://nukilangadiskampung.blogspot.com/2010/10/join-my-contest-be-my-followers.html yer....@ klu nak mudah klik ajer kat banner GADIS KAMPUNG yg ada kat side bar belah kanan ni.....


3 cerita dari hati:

Siti Ruhayu Ab Rahman said... Reply To This Comment

kak lia...
wah...selamat berblogging lagi yer

semoga rezeki ditangan kak lia...amin...good luck my dear

Mamamya said... Reply To This Comment

tq ayu...sajer lah join contest ni...mana tau kan ada rezeki kan..... :)

Gadis Kampung said... Reply To This Comment

gk datang nak cari pemenang nie...tima kasih sudi join