October 15, 2010

Birthday DAMYA!!

alahai...sebenarnya gambar2 ni dah t'lewat jauh.... al-maklum ajer lah..mood 'mak buyung' ni masih x stabil lagik, di tambah pula dgn tahap kesihatan yg x brp nak elok ni....tp di sebabkan dah janji dgn cu manis n auntie lelord...aku gagahkan la buat n3......

~ kek yg di pilih oleh b'day girl sendiri....puas pujuk beli yg lain tp dia nak yg ni juga...gara2 nak kan buah ceri b'tangkai tue....haih..... sian kakak..mama x dapat buatkan kek tahun ni sbb oven m'ragam.... ~

~ atok pun nak tolong tiup lilin..ehehehe....( abaikan tangan seksi tu yerk....!!) ~

~ punya lah jauh nak tiup lilin...mcmana lah api nak padam... ;) tu sbb atok yg tlg tiup lilin.....!!~

~ fiqah pun nak tumpang sekaki....m'nangis2 sbb x dapat tiup lilin....x per la kan...bagi peluang kan dia...dah x sabar nak tunggu b'day dia bulan 12 nnti.....ehehe...mcm2 kerenah anak2 ni.... ;) tp yg kelakarnya x der sebatang pun lilin yg padam bila fiqah tiup..ehehehehe~

~ sessi potong kek.... ~

simple jer b'day kakak kali ni....mama cuma belikan kek n kfc utk makan2...topi n cermin mata utk b'day party pun mama lupa nak bawa....sian kakak...sedih sgt dia....nnti lah tunggu b'day adik..kita buat sekali lagi yerk....kali ni kita buat ramai2 ok...harap2 masa tu mama masih larat utk 'berpencak silat' kat dapur....... :D


5 cerita dari hati:

Lelord said... Reply To This Comment

hehehehhe akhirnya....
weh nanti bday fiqa ko tempah jer la menu...
ko kan dh 8 bulan kan bulan 12 sok
sekali-sekala wat bday party tuk anak2 bio dorang happy. kalau le aku ade mau gak join tp apekan daya ujung bulan 1 xpun awal bulan 2 baru balik

Mamamya said... Reply To This Comment

Lelord...

eheehehe...mood masih blm ada la...

insya'allah klu x der apa2 mmg ada plan nak buat...klu ikutkan utk damya aritu nak buat sekali dgn b'day hery tp adik2 yg lain busy pulak...tu yg buat ala kadar... x per lah.insya'allah bulan 12 nnti buat sekali lg..saing dgn afiqah.... lg pun masa tu cu manis pun ada...blh la dia tlg2....

menu tu rasanya mmg nak tempah jer....tp tgk pada kudrat aku lah...klu larat n steady lg aku masak la juga sikit2...

bestnya klu ko ada kan....haih...x sabo tu tunggu tahun dpn.... ;)

. de baloon. said... Reply To This Comment

alaa cu xde :(

Siti Ruhayu Ab Rahman said... Reply To This Comment

kak lia...ala....bestnya dapat sambut dengan kek...
time umai..sian gak..kek tak beli..sebab semua kedai kek tutupp..raya pertama...kan...kan..

happy birthday sayang..semoga menjadi anak yang solehah..

kak rajin2 blogging yer..nanti tak dpt dengar khabar kak lia dan family..

JaJa'Z said... Reply To This Comment

kak lieya: happy birthday to mya!!!!!