October 19, 2010

"peaceeeeeee"

sajer nak post koleksi gambar anak2 buat 'peaceeeeee' sblm masak t/hari.......


~ afiqah masa mula2 nak balaja buat 'peace'.......~

~'peace' dgn pak ngah kat pizza hut Jusco Bukit Indah.......~

~ apa fesyen la 'peace' tutup mata afiqah nie..... ~

~ kakak mmg suka buat 'peace'~

~ damya.....~

~ gaya 'peace' takut2 dari kakak....dia sbnrnya sgt takut bila b'jalan kat mana2 mall sbb takut lantai kat mall tu roboh....!! :D kesan pantulan cahaya kat lantai mall tu yg buat dia jadi takut.....~

~ 'peace' fiqa n mya.....~

10 cerita dari hati:

JaJa'Z said... Reply To This Comment

eiii geram!!!! rasa nak gigit2 jek budak berdua ni...

Marsha~ said... Reply To This Comment

tembamnyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

mamalieyna said... Reply To This Comment

pandainye..! mcm2 ada...Arif jugak tak reti2 lagi..hehe..

Mamamya said... Reply To This Comment

jaja...

sat lagi kan cuti sekolah...mana lah tahu nak pi jalan2 ke johor bahru..mai la singgah umah...blh 'gigit' pipi mya n fiqa nih... :)

Mamamya said... Reply To This Comment

marsha...

ehehe..tembam n gebussss.... :)

Mamamya said... Reply To This Comment

ieyna...

mmg byk koleksi gambar2 dia org ni buat peace....

x der pulak yg buat contest "aksi2 peace" yerk... :) klu x blh join.....

x per..jap lg arif mesti pandai....nnti bila b'gambar jer x der aksi lain mesti nak buat peace jer....

dieya said... Reply To This Comment

uih ganaz betul k jaja tu nak gigit orang!

k lieya.. kalu takde org buat contest, apa kata k lieya je yg buat.. hehehe

comel fiqa punya peace.. rupa tabik pengakap pun ada :-D

Jamiel said... Reply To This Comment

Salam perkenalan..
Cute nya anak awak..
nanti mesti dah expert wat peace..

Mamamya said... Reply To This Comment

dieya...

akak x reti la dieya nak buat contest nie....:) tp x tau la satu hari nnti klu t'buka hati nak buat kan....

fiqa punyer "peace" mmg ada mcm2 pattern....ikut suka dia jer...

anak perajurit ni mmg kene pandai buat tabik hormat...ehehehe....

Mamamya said... Reply To This Comment

jamiel

salam...

terima kasih sudi dtg n follow kat cni...

damya mmg paling suka buat 'peace' setiap kali ambik gambar...x der aksi lain... :)