October 08, 2010

HAPPY BIRTHDAY DAMYA!!!!


Selamat ulang tahun yg ke-4 utk anak mama.... NUREEN DAMYA HAZIQAH..... mama & baba doakan semoga kakak menjadi anak yg solehah,anak yg bijaksana.....dipjgkan umur & sentiasa diberkati olehNya......

Alhamdulillah hari ini genap umur kakak 4 tahun....

pagi2 lagi damya dah minta mama buatkn kek coklat yg ada buah ceri yg masih ada tangkai tu....sibuk b'tanya bila mama & baba nak bawa dia beli book byk2...nak beli basikal...w'pun katanya "kakak x berani naik basikal...tp kakak blh tolak je kan basikal tu...."

ptg ni bawa kakak balik kampung...sambut birthday dia kat kampung meriah sikit sbb ramai kawan2...lg pun kakak nak sambut birthday yg ada byk belon...nak pakai topi harijadi....nak semua org nyanyi lagu 'Happy Birthday' utk dia......


~ ini gambar kenangan kek birthday yg mama buatkan tahun lps....~

~ kakak yg malu2 nak potong kek.....~


tahun ni ntah mcmana pulak kak hari jadi kakak........tungguuuuuuu......


11 cerita dari hati:

Nur Hawa Mohd Zin said... Reply To This Comment

selamat hari lahir ye damya haziqah untie ucapkan..be a good girl, sweet and kind person..hehe..tak da hadiah dari untie...

~ untie ke akak ek awe..heheh ~

mamalieyna said... Reply To This Comment

Happy besday to Damya! ^_^

waaah lamanya menyepi yee..rindu tak sama blog?hehe..

Moga jd anak solehah k! sedapnye kek tahun lepas..tahun ni camno lak tu..;)

zAnNa@mAMaBaTriCE said... Reply To This Comment

happy birthday kak damya...
moga jadi anak yang terbaik buat mama & papa juga adik2 yerk.

dieya said... Reply To This Comment

happy 4th birthday mya! moga jadi anak yg solehah and kaklong yg penyayang!

k lieya amik gambar birthday party mya banyak2, dapat dah tu idea utk nx entry ;-)

Lelord said... Reply To This Comment

epi besday mya...moga jadi anak yg solehah.peluk cium dari auntie lela. Nak adiah ke? tunggu antie balik nanti yek.

Wehhh Is, aku maybe balik akhir bulan 1...nanti sempat ku g umah ko. Leh kite ajak MamaTina skali

Mamamya said... Reply To This Comment

awe...

terima kasih....apa2 pun blh awe,auntie ok..akak pun still sesuai lagik... :)

Mamamya said... Reply To This Comment

ieyna...

terima kasih...

uihhh...mesti lah rindu sgt2...cuma mood/idea jer still m'layang2 sikit... :)

tahun ni kek beli jer la ieyna x sempat nak buat....

Mamamya said... Reply To This Comment

zanna...

terima kasih.... ;)

Mamamya said... Reply To This Comment

dieya...

tq dear....

btl la kan...nnti blh la tayang gmbr majlis b'day damya byk2 kat sini....dapat gak 1 n3...ehehe.....

Mamamya said... Reply To This Comment

lelord...

tq2...

wahhh...best tu,blh la tgk bby sekali kan....

JaJa'Z said... Reply To This Comment

happy birthday my dear pipi cimbammmmmmm....!!!