October 18, 2010

kenapa yerk?????

dah lewat petang baru nak jengah blog ni....

x tahu lah kenapa...mood nak b'blogging ni mmg t'amat b'kurangan sekarang...mungkin sbb dah t'lalu lama 'berehat' @ sejak jadi 'mak buyung' ni.....ntahlah....nak blogwalking pun t'amat lah malas sekali...( maaf yer kawan2.......)

kadang klu online pun buka fb jer....sembang dgn kawan2 kejap pastu terus off....

klu ikutkan sbnrnya banyak benda nak share....kdg2 bila b'laku sesuatu insiden tu t'ingat juga "nak post kat blog lah...." tp bila dah on laptop ni...mood nak nak buat n3 tu hilang sekelip mata....

pelik bin ajaib rasanya.....haih.....

wake up! wake up! wake up!!!!!!!!!!



4 cerita dari hati:

dieya said... Reply To This Comment

takpe2.. slow and steady.. try blogwalking rumah kawan2 ke, baca online paper ker, nanti dapatlah idea nak tulis apa.

tak pun kalau takmo tulis byk2 tepek gambar je. gambar aksi mya n fiqa, gambar lauk pauk k lieya masak, gambar jiran tengah jemur karpet, gambar apek kutip surat khabar lama.. apa2 je laa kan.

go go kak lieya! you can do it!

JaJa'Z said... Reply To This Comment

betul cakap dieya tu kak..kalau dah malas sangat2..akak tepek je gambo minah cute berdua tu..boleh jek...

Mamamya said... Reply To This Comment

dieya....

dah slow n steady la ni...tp lama2 makin slow la plak...aduhai.... :(((

ok jg kan tepek2 gambo kat sini....sat lg nak pi cari lah gmbo2 yg menarik....

Mamamya said... Reply To This Comment

jaja...

karang org bosan pulak asyik tgk gmbo jerk....x per ker?