October 08, 2010

Selamat bertemu kembali.....

Assalamualaikum & selamat bertemu kembali......

apa kabar sahabat2ku sekalian....? iskh....formal jer bunyinya kan....ehehehe....lama sungguh rasanya x buat apa2 n3 kat sini....rasa sgt janggal nak menaip..terasa mcm mula2 nak join dunia blogger nih.....dr td dok t'kebil2...t'kulat2...x tau mcmana nak start.....

rasa mcm serba x kene pulak.....mlm td sempat juga sembang2 dgn mamanajla...tanya p'dapat dia...sbb aku rasa mcm dah x reti nak buat post apa2 n3 kat cni.....dah tumpul segala idea....ada juga terasa mcm nak "say good bye....." tp rasa 'sayang' pula pada semua kawan2 kat cni.....w'pun hakikatnya kita x pernah pun bersua muka.......

so..skrg ni aku dalam di lemma....x tau lah samada nak teruskan blog ni @ pun bersara terus........

aku try juga baca2 n3 lama....(sajer nak mengembalikan mood utk 'berkarya' kat cni......) jap lg nak ziarah blog kawan2....kot2 m'curah2 lak idea lps baca n3 kawan2 kan.........

p/s : harap maaf yer klu n3 ni rasa pelik jer bunyinya......kene start dr awal semula ni....tgh b'usaha memulihkan semangat.... :)


6 cerita dari hati:

eqbalzack said... Reply To This Comment

jgn tutup blog ni...
masih ada yg berminat nak baca...

**semangat kena ada...update lah walau sepatah perkataan...hehe

Mamamya said... Reply To This Comment

tq abg eQ....sya akan b'usaha keras utk memulihkan semangat nih....harap2 berkat sokongan kawan2 sya akan terus b'blogging....amin.

dieya said... Reply To This Comment

kak lieya!!!!! welcome back! rindunyaaaaa kat akak!

owh k lieya ku sayang.. pls pls pls (kali sejuta) DON'T close your blog. susah nak jumpa blog yg dieya suka baca.. your's is one of it. k lieya tak blogging sebulan dieya dah rindu2an.. kalau k lieya tutup kedai sedih laa saya di sini.

teruskan blogging k?

Mamamya said... Reply To This Comment

dieya!!!!!!! missu toooooooo...............

rasa janggal la dieya,maybe dah lama x online kan...rasa serba x kene jer...
tp insya'allah akak x kan ttp blog ni....syg rasanya....

doakan la mood b'blogging ni dtg kembali.... :D

Lelord said... Reply To This Comment

hehehheh biasa la kan pasal ko dh lama x on lappy. slow2 mood akan ade semula. X lama lagi dh nak ade baby baru so ko maybe ade idea nak citer perkembangan baby.

Mamamya said... Reply To This Comment

lelord...

tu la kan...harap2 semangat nih dtg kembali....