January 25, 2011

cerita yg terpendam......

dah lama sgt2 nak buat n3 nie tp asyik lah t'tangguh.....

terima kasih buat jaja....atas kesudiannya melayangkan greeting kad yg sgt2 cute mcm pengirimnya....aku dapat kad ni last week.....masa en.suami bg surat ni rasa mcm dah blh agak sbb kat situ x tulis nama penuh aku.....lg pun sblm tu jaja mmg ada sms minta alamat umah....

~ setem tu x kene cop tau...t'ingat masa zaman sekolah dulu...aku plg suka klu dapat surat pastu setemnya x kene cop sbb aku blh guna balik setem tu...ehehehe......tp skrg dah x buat lg dah ler.....~

~ see......cute kan....thanks jaja...akak akan simpan n lekatkan kad ni dalam album firasi....sampai dia besar nnti akak akan cerita kat dia ttg auntie jaja......^___^ ~

~ yg ini isi dalam kad...ada kata2 madah puitis dr jaja.....ngeeeee~

~ yg ni pula bungkusan cheezy wedges yg aku beli dr jaja....korang mesti selalu mkn cheezy wedges yg kat KFC tue kan.....ha..ni la cheesenya...( sori yer x sempat lak nak snap gambar cheese),masa jaja b'tau aritu aku ingat cheese ni dalam botol...mcm mayonis/sos thousand island tue...rupa2nya dalam bentuk serbuk yg perlu di bancuh dgn air panas.....mmg sedap!!!~





10 cerita dari hati:

Lelord said... Reply To This Comment

ekekekeke aku pun order gak Jalapeno tu

Mamamya said... Reply To This Comment

lelord....

sedap ko...x sabo aku nak buat tortilla....kaki dh gatal2 nak p jj je nih....x sedor diri sungguh!!!

mamalieyna said... Reply To This Comment

sweetnye kad tu..tahniah! kenangan indah ni, kena simpan baik2..^_^

☆ lieya latif ☆ said... Reply To This Comment

comel sgt......kenangan tu liya...murah rezeki jaja sebab utuskan something tuk liya .....

alah liya, baru nak tgk hasilnye bile dah siap tu...nanti tunjuk yeak dari sebelum sampai selepas....leh share2 ngan org lain...

dieya said... Reply To This Comment

comelnya card from aunty jaja!

kelakar laa pulak k jaja panggil firas baby dim sum.. hahaha.. notty laa aunty jaja tu bagi firas nickname yg tak glemer langsung :-p

Mamamya said... Reply To This Comment

iena...

btl iena...kenangan dari kawan2 semua lia simpan elok2..... ;) esok2 blh citer dgn anak2...

Mamamya said... Reply To This Comment

lieya...

comel kan kad tue.... :) kenangan utk firas bila dia besar nnti....

ok2 nnti klu lia buat cheese tu lia akan ambik gambar utk share kat cni yer....

Mamamya said... Reply To This Comment

dieya...

he3..gara2 mengidam nak makan dim sum,firas plak dapat nick name 'bby dim sum'... :D

JaJa'Z said... Reply To This Comment

cait! ada orang mengumpat jaja ek..nak kena dieya ni..cute apa baby dimsum...hehheheh..dah mamanya mengidam sangat nak makan menda tu..harap2 nanti takde la gelaran baby paella ek dieya..

jaja suka bila kak lieya suka..jaja tak tau nak beli apa lagi untuk firas..tu permulaanya ek...yg lain2 coming soon yek..take care tau..jgn galak2..nanti 'bentan'.heheh

Citarasa Rinduan said... Reply To This Comment

wah...
jaja bagi firas something....
mmg cute card tu..
nanti kak lieya kongsi eik, mcmmana nak buat....mana tau..ayu nak order ngan jaja..