January 30, 2011

Janjiku pada BEN ASHAARI....

aritu sebenarnya mmg dah berjanji dgn Ben Ashaari kat fb utk buat n3 ni klu aku dah dapatkan Majalah rapi bulan Feb....so,sekarang aku kene la tunaikan janji.....

~bukan lah nak saje nak bodek2 Ben tapi tumpang gembira...maklum lah kan bukan senang org biasa2 mcm kita ni terpilih masuk dalam majalah kan.....tambah lagi Ben terpilih menjadi personaliti LELAKI pertama yg menghiasi ruangan GAYA HIDUP kat dalam majalah tue.....~

dan lagi satu sbb nak menghargai jasa baik Ben sbb byk membantu aku dalam melayari dunia blogging ni.....maklumlah dia kan blogger tegar...aku mmg x blh la nak kejar entry2 dia yg laju mcm ribut tu....aku ni update blog m'ikut kelapangan waktu as a mother....biasanya sehari 1 jer n3...itupun kdg2 byk tepek gambo jer....

~ ada gaya mcm model lah...eheheheh.....~

aku pernah dapat peluang utk bertemu Ben n zila (isteri Ben) satu masa dulu bila ayu (citarasa rinduan) pelawa aku sama2 pegi ke rumah Cik Mat Gebu ( Dapur Tanpa Sempadan) kat sedenak...tp disebabkan aku ada hal yg x dapat di elakkan...x dapat la aku join ayu masa tu....insya'allah klu ada peluang n kesempatan nak juga jumpa Ben n zila...

jumpa lagi...jgn lupa klik kat sini......tq!!

10 cerita dari hati:

Citarasa Rinduan said... Reply To This Comment

salam..

kak lieya, dah dapat beli eik?
tahniah...hehehehe..sama2 kita menyihatkan diri ya...banyak info kesihatan. makanan sihat utk kita berkongsi dalam majalah rapi..

kiranya, inilah hikmahnya bila ben di interview dalam majalah rapi, manfaatnya kita boleh belajar, kongsi resepi sihat..

jom kita buat/masak makanan yang baik2 utk family

PS: tahniah ben......lepas nie kalau ayu ke umah CMG, insyallah..ayu pasti war-warkan pada semua..ya

MIMIE AIZA said... Reply To This Comment

heee.. bertuah encik ben. ramai org sayang

JaJa'Z said... Reply To This Comment

jaja pun start buat entry banyak2 hasil dr idea dr Ben gak memula...

Lelord said... Reply To This Comment

adehhh td g jusco cuma beli Eh! ngan intrend jek...x igt daaaaa

Mamamya said... Reply To This Comment

AYU..

salam...

a'ah...kirim kat adik ari sabtu lps..maklum lah akak kan masih pantang ni...blm blh keluar b'siar2 lagii..:)

ye la ayu...byk juga ilmu ttg kesihatan kat dalam majalah ni...seronok juga kan....

insya'allah klu pjg umur n ada kelapangan mmg nak sgt jumpa ben n CMG....

Mamamya said... Reply To This Comment

mimie...

sbb dia byk bantu blogger2 baru mcm sya ni.... ;)

Mamamya said... Reply To This Comment

jaja...

klu x kerana segmen2 yg ben buat tue...blm tentu follower akak ramai cenggini.....

mamalieyna said... Reply To This Comment

waaah dh masuk majalah en Ben..tmbh femes nanti..mmg ada gaya model ni.hehe.. ^_^

Mamamya said... Reply To This Comment

lelord...

xper2...arini sempat lagi pi cari....saje nak simpan buat kenangan.....

Mamamya said... Reply To This Comment

iena....

ehehe...ada rezeki blh jd duta produk kesihatan la lps ni....