January 10, 2011

Welcome to Komando Jr.!!!!

alhamdulillah.....

penantian untuk menimang cahayamata yg ke-3 telah berakhir semalam.....aku selamat melahirkan MUHAMMAD AFHAM FIRAS pada 9hb January 2011..berat 3.57kg...pukul 11.16 pagi di Hospital Sultan Ismail,Johor Bahru.


ini adalah n3 ringkas....blm sempat membuat ke mana2 kunjungan ke blog kawan2.....insya'allah dah sihat nnti aku sambung bw yer....

terima kasih buat ayu (citarasa rinduan) kerana buat n3 khas utk aku....ayu sempat call aku kat hospital semalam...terima kasih juga buat mamanajla,mamatina,jaja n dieya atas kiriman sms ucapan tahniah.....




12 cerita dari hati:

Lelord said... Reply To This Comment

tahniah sekali lagi...aku pun nak ikut jejak langkah ko la..insyaallah

weh kat spital ke dh balik umah

☆ lieya latif ☆ said... Reply To This Comment

tahniah lia...selamat berpantang...dah dpt boy hah....bertambah berseri laa rumah .....take care okey...

ilahjy said... Reply To This Comment

salam puan lia
tahniah dgn kelahiran ini. beruntung dpt sorg baby boy, akak cuma ada 4 girls yg dah dewasa..
wah 9 jan baby lahir dan bagi hubby akak pula hari ni 10 jan melangkah ladi 1 tapak ke dot dot baru..dan bakal pencen 3 thn lagi..alhmdulillah.. mungkin antara hubby kita saling kenal..kami biasa juga di JB..10melayu..

maafkan kak ilah. dah lama akak jadi pengunjung blog ini tapi diam2 jer..hehe..sbb kita seangkatan...
jaga diri dlm pantang ya..cute baby lia..minta pinjam leh?? hehe

dieya said... Reply To This Comment

wah.. baru sehari bersalin dah terus blogging.. mmg mama cyber sungguh ni :-D

congrats again k lieya! everytime tgk gambar komando jr rasa nak senyum jek.. he's so cute! nama dia pun best. panggil afham ke firas?

kak long mya and kak ngah fiqa mesti seronok dah boleh main ngan baby yek!

mamalieyna said... Reply To This Comment

Alhamdulillah...waaaaaah tahniah! komandor la kali ni..bestnyer...^_^

take care!

JaJa'Z said... Reply To This Comment

comel amat2 baby dimsum ni...tu sebab la ada iras2 jepun kot..so adoerable kan....cute bangetttt..mcm mummy dia..

tahniah sekali lagi kak...

Sha@Mama Tina said... Reply To This Comment

comelnya adham!! doakan aku n lela pulak ek..amin..selamat berpantang ye is..free nnt insya'allah teringin nak lawat komando jr & mama dia..

Citarasa Rinduan said... Reply To This Comment

salam


tahniah kak lieya..
dah tanya pihak hospital?
boleh tak urut disana??


baby kamando jr, mmg tembam..like kakak2 nya

[AidA_aKiN] said... Reply To This Comment

wahhh~nomey2~cm nk pcet2 je pp beliau..hihi

^^

ZanaNordin said... Reply To This Comment

tahniah kak
papa dia ada geng lerrr nie yerkkk
comel ler kak anak bujang koooo
berpantang kat mana nie...rumah mak akak ker rumah mak mertua akak?

boleh tahan gark beratnya afham kak...
sedap gomol2 nie....

iskh...rindu ngan bau baby

Ayu said... Reply To This Comment

Tahniah Lia!!!
Shukurlah dah selamat melahirkan..
comel betul komando jr tu ya..
geramnya rasa nak cubit pipi dia kasi nangis..heheh comel macam kakak2nya lah..
semuga Lia & baby sihat dan selamat berpantang ya..

kakyong said... Reply To This Comment

tahniah.. comel kan main...