January 05, 2011

Di goda guru dari Kuantan.....

uhuhuhu.....sajer tajuk gempak gitu kan......klu betul la aku digoda.....mau kene tembak dgn M16 dgn my en.suami.....ekekekeke......

sebenarnya aku tegoda dgn menu akhir tahun jaja....al-kisahnya sblm jaja tayang menu dia ni mmg aku dah teringin nak buat...tp ntah kenapa rasa mcm...ah..nnti dulu lah.......

bila jaja dah tag kat fb n tayang kat blog....uihhhh...x blh tunggu lagi nih...aku pun suruh en.suami pi cari bahan2 utk buat ni......
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

~ homemade Roti John.......~

~ roti john sihat...penuh dgn sayur2an......~

~ sedap tau...ambik resepi kat blog jaja nih...klu ada sesapa yg teringin n tergoda blh terjah 'BLOG CIKGU DARI KUANTAN' ni yer,ada cara langkah demi langkah lagi tau!!!.....sure x menyesal...sedapppppppp......


p/s: jangan marah ea jaja......peaceeeeeeee..... ^___^


9 cerita dari hati:

mamalieyna said... Reply To This Comment

wow! mabeles nampk nye ni...sayuran hijau..nyum2x...terus rasa lapar petang2 hujan2 gini..huhu..nakkkkkkkk!

JaJa'Z said... Reply To This Comment

uish..tajuk tak bleh tahan..kena goda tuh..hehhehe..alhamdulillah, menajdi jugak kan..sah bebudak tembam tu pun makan sekali dengan mama dia..hahah...lepas2 ni bleh buat lagi..tapi akak punya roti john sihat sket la..banyak sayur2..jaja bedal apa yang ada dalam esbok jek..hehheheh

☆ lieya latif ☆ said... Reply To This Comment

wah lia nampak sedap tuuuu.....mcm kedai punye ni....hihihi....leh bukak gerai bulan pose tahun ni nieh heheheheeh....tu laa asek2 mkn nasi boring gak kan..sesekali tukar menu sedap jugak......

wahida said... Reply To This Comment

saya kalau mkn roti john, kebab atau burger mesti request mayonis lebih...suuuuka sgt!!

Mamamya said... Reply To This Comment

iena...

sesekali buat sendiri mmg sedap..makan panas2..bahan2 pun blh letak byk2..klu kat kedai sikit jer kan sayur2an tue....

tp sygnya dah habis la iena....nnti klu dtg jb lg singgah la umah yer.... ^___^ blh lia buatkan....

Mamamya said... Reply To This Comment

lieya...

alahai...nak buka kedai tu idok ler....makan sendiri blh la....ini pun 1st time buat... :D

btl2...mmg boring kan klu selalu makan nasi..sesekali tukar selera makan mcm ni best juga.....

Mamamya said... Reply To This Comment

jaja...

budak2..mama budak n bapak budak2 pun suka jaja...akak mmg suka byk2 sayur gini.....

lg pun akak mmg plan nak buat kan...so,mmg byk lah bahan2nya....... :)

terima kasih share resepi yer...

Mamamya said... Reply To This Comment

wahida...

sama selera dgn anak2 lia la nampaknya....klu buat sendiri mcm ni ;g mudah nak tepek mayonise byk2.... :)

Lelord said... Reply To This Comment

ekekekkekee ibu mengandung telah tergoda