January 24, 2011

teringin tapiiiiiiiii................kompom x kan dapat!!

fuhhhhhh....panas sungguh cuaca hari ni....panas b'denting2!!! jemur kain pun kejap jer dah 'rentung'......

tetiba teringat pulak kat............................

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
~ picture taken from google........ ~

haaaaaaaaaaaaaaaa....tu dia....mmg x akan dapat punya lah....tgh dalam pantang cenggini blh plak 'mengidam' nak makan cendol...adeh lah....mmg gigit jari la jawabnya...kene tunggu sampai p'tghan feb nnti baru blh dapat....adoiiii...lama tu...uhuhuhu~

macamana cuaca kat tempat lain yer...panas juga ker?







14 cerita dari hati:

Lelord said... Reply To This Comment

sejukkkkk ekekekke. aku x sabar nk mkn ABC tanjung ni

shamsiah shamsuddin said... Reply To This Comment

sabar kak..tgu ea.. takle makan benda ni time pantang..konfom husben tak bg

farah said... Reply To This Comment

akak sabar ye...nanti dah abes pntang ley mam puas2...

mamalieyna said... Reply To This Comment

aiyaak..pntang jgn dilanggar ye,,saboo..saboo..hehe..teringat plak time berpantang..kenanga..hehe..

kt sini pg panas, petang..hujan ribut taufan haa..huhu..

dieya said... Reply To This Comment

baru je makan ABC + cendol kat old town white coffee masa weekend hari tu.. sangat masyukkk!!!

sabar ye kak lieya.. lepas pantang nanti boleh berkemah terus depan gerai cendol tu :-D

eh.. firas umur 10 hari dah makan nestum? terernya! apa benefit kalau bagi baby makan nestum awal2 kak?

wahida said... Reply To This Comment

alahai liya, mmg dalam pantang sgt2 menguji kan? time tu lah teringin mcm2...
sabar ye liya...bulan dpn boleh dpt...sekejap je lg tu...hehehe....

☆ lieya latif ☆ said... Reply To This Comment

alahai cian ko liya....mmg gitu la kan kalo dlm pantang.....esok2 pun lieya pun camtu la gamaknye...kite kalah ngan ais la kan....ais yg buat tak tahan tu....nak tanak mmg kene sabor jek laaaaaa huhuhuhu

Mamamya said... Reply To This Comment

lelord...

aduhai...ABC pun menggoda tekak juga kan...adeh...lama tu nak tunggu blh minum ais.... :D

Mamamya said... Reply To This Comment

shamsiah....

mmg la dik....mana nak dapat minum ais klu dapat pantang gini...mmg kene sabar lah nampaknya.... :)

Mamamya said... Reply To This Comment

amy...

x sabo nak tunggu habis pantang nih....lama sungguh rasanya... :)

Mamamya said... Reply To This Comment

iena...

aiyakkkkk...ehehehe....mmg x blh langgar la iena...t'paksa b'sabar je la menahan godaan...uhuhuhu

kat cni skrg musim panas.....sgttt panas...

Mamamya said... Reply To This Comment

dieya....

hehehe...tgh panas2 mmg masyuk sungguh klu dapat minum ABC @ cendol.....^__^ lg2 klu dapat makan terus kat kedai...x yah tapau balik umah...lg mantap tue.....aduhhh....lamanya nak habis pantang....

anak2 akak mmg awal makan nestum...afiqah dulu 5 hari dah makan nestum....x der benefit apa2 pun dieya...tp dia org melalak jer...bagi makan baru senyap.... :D

Mamamya said... Reply To This Comment

wahida....

ala....lama tue....ehehehe...masa x blh nak makan ni la t'ingin mcm2 kan...sabo je lah

Mamamya said... Reply To This Comment

lieya...

ye la kan....lbh2 lg klu cuaca panas2...adoiii...mmg x tahan....klu x kene cara mmg ku minum sajer....ehehehe....