January 18, 2011

layannnnnnnnnnn.......

ha...layan apa tu?

ni ha...skrg kan astro dah ada program baru.....

mlm td aku minta suami try beli citer ngangkung nih....maklum lah aritu masa kuar kat pawagam x sempat aku nak tgk....ni ada peluang bersantai kat umah...apa lagi kan...try je lah...blh gak hilang kan boring...


maklumlah org tgh berpantang ni berehat sokmo.....penat juga kan asyik duduk jer.....
1 filem akan ditayangkan selama 48jam....
charge RM15 + 6% government tax......

korang x nak try ker??

9 cerita dari hati:

JaJa'Z said... Reply To This Comment

mcm nak try jek...macam mana cara dia kak?

Lelord said... Reply To This Comment

hehehhe aku tgk dah...on9 jek free hehhehe

Mamamya said... Reply To This Comment

jaja....

senang jer jaja...try buka channel 480 pastu jer arahan yg ada kat situ.....akak pilih ngangkung je sbb mmg t'ingin nak tgk dari aritu lg....

Mamamya said... Reply To This Comment

lelord....


skrg makin sng kan..x yah ssh beratur beli tiket.... :)

Anawahid said... Reply To This Comment

i citer jek 15 henggit, tu lam masa 48jam je ke?... fuh, mahaittt!... :P... nanti la tggu incik hasben rampas dvd... haha

☆ lieya latif ☆ said... Reply To This Comment

wah syoknye....tu la kan, sejak ade astro first ni senang ar......tapi lieya tak penah lak try, nanti la kalo ade movie yg tingin nak tgk boleh laa langgan jugak....

Mamamya said... Reply To This Comment

ana...

uhuhu...rampas DVD tu lg baguih tue....bukan takat nak tgk 48m jam...bulang ulang2 48 kali..!! ehehehe.....

Mamamya said... Reply To This Comment

lieya...

lia pun pilih yg mmg btl2 nak tgk jer nih..sbb yg lain2 tu mcm x brp nak best je kan.....

dieya said... Reply To This Comment

RM 15 plus tax so dalam RM 20 laa kan.. berbaloi tu! kalau tengok kat cinema dah RM 10 satu kepala.. ni RM 20 satu rumah boleh tengok, siap boleh ulang tayang lagi. my aunty sorang pun suka betul beli movie satu2 kat astro camni.. kalu kitorg rasa nak tengok boleh pegi je rumah dia, boleh makan free sekali :-D