October 21, 2011

selamat hari lahir adik.....

~ MUHAMMAD ISMAZUWAIRI BIN SULAIMAN ~

Selamat ulang tahun yg ke-31...adik saya yg no.2 tp still 'adik' di hati saya..... ^_________^ semoga sentiasa diberkati n dirahmati olehNya....berbahagia di samping isteri tersayang n bby yg akan meyusul tahun depan....


p/s: masa buat n3 ni ntah keenapa hati jadi sebak.....hurmmmmm.......


"Saya percaya, esok sudah tidak boleh mengubah apa yang berlaku hari ini, tetapi hari ini masih boleh mengubah apa yang akan terjadi pada hari esok.”


8 cerita dari hati:

eB ezrin said... Reply To This Comment

hepi besday :)

Salina@IbuAqil said... Reply To This Comment

Alahai!! Kasih sorang kakak.. ;) hepi besday.. ;)

Lelord said... Reply To This Comment

epi besday hery.....yeaa nak tambah anak sedara ek Is

mamalieyna said... Reply To This Comment

epy besday...eh eh sebaya la eina ngn adiknye..hee~

ieja amieja said... Reply To This Comment

happy belated besday buat adk lia..pandai lah mak lia bg nama..nama lbh kurang jer ngan lia..

Papa Mifz said... Reply To This Comment

Selamat hari lahir pd adik akak,semoga pjg umur murah rezeki..

dieya said... Reply To This Comment

happy burpday to your adik!
tak kita umur brape pun, still your adik sampai bila2 kan :-)

Citarasa Rinduan said... Reply To This Comment

happy belated birthday buat isma.


moga bahagia selamnya. bertuah ada kakak long seperti kak lieya...

moga bb kamu sihat, begitu jua wife kamu