October 03, 2011

busy...busy...busy......

Assalamualaikum......

hari ni sgt2 busy...mcm2 keje perlu disettlekan....jadinya pagi kita layan je lah gmbo2 dak bujang yg semakin susut badanya ini sbb x mo makan.....mcm2 mama bagi menu tp selera x macam kakak2nya.....risau bila baba balik asyik kata "apasal adik makin kurus nih...." haihhh...hati mama jadi gundah gulana..... :(

~ klu naik stroller...gini lah gaya kaki dia.....hamboi3!! santai sungguh kan.... ~

~ semua benda dia nak capai n cuba pegang... ~

~ sekejap je tahan dok dalam ni...pastu muka dah kerut2.... ~

~ huuuuuuuu...tlg saya nak keluar.... ~

~ lagi seminggu dah umur 9 bulan tp masih suka "makan" jari kaki.....bila duduk je jari kaki tu ler yg di capai dulu.... ~

klu rajin n sempat ada lah 1 lagi n3 t/hari nnti...klu x sempat kita jumpa esok lah yerk......pagi ni cuba lah singgah blog kawan2 mana yg sempat.....klu x sempat pagi ni malam akan ku jejaki.....daaaaaaaaaaaaa (byknya ulang2 perkataan 'sempat' ^________^)

~happy blogging........... ~



p/s: weekend ni b'day kakak mya.....nak buat makan2 sikit utk bagi dia happy....menu apa yg best yer...???


7 cerita dari hati:

Kakzakie said... Reply To This Comment

Bukat gigit jari sebarang gigit Lia, gigit tanda memberitahu dah nak ada adik lagi.... Hehehe.....

lieyalatif said... Reply To This Comment

ha ha ha...comel!! muke notty tak puas ati dok dlm tu...beriya2 nak keluar....sgt bijak firas tauuu he he he....

oo firas tak mo mkan lak yeak lia....die dah pandai demand lah tu...mmg risau kite dibuatnye kalo die tak mo mkn kan...risau kg turun....harap lepas ni firas nak mamam yeak....

Lelord said... Reply To This Comment

Huhuhuhu gigit jari kaki ek? Mesti komander senyum2

wifenavy said... Reply To This Comment

tak pe Lia.. Firas dh start wat keje kot.. org tua kata nk ringankan badan.. Anak akak, start umur 6 bulan sampai umur setahun cuma naik 0.5 kg je!!..

JaJa'Z said... Reply To This Comment

akakkkkk..rindu kat akak laaaaa..dapat chat kejap2 jek semalam...kemain gedik komando jr tu ek...hisap la jari kaki tu kuat2 sket ek..biar cepat lagi dpt komando super junior..hehhehe

Mamaleesya said... Reply To This Comment

nomeyyy

dieya said... Reply To This Comment

ok laa tu body firas, takde laa kurus pun, byk lagi isi tu. lagipun komando mana leh tembam2 kan.. karang terlebih BMI tak lepas pulak ujian kecergasan.. hehehe

beria2 firas nyer expression nak melepaskan diri dari stroller :-D