October 20, 2011

cuti sebentar...

Assalamualaikum....

hari ini aku x sempat nak ziarah kawan2 sbb pagi ni lps anta kakak2 ke sekolah aku akan bawa firas ke Klinik... (1st time yer ni nak drive jauh sorang2...biasa klu drive keluar dr taman ni en.suami ada kat sebelah......doakan semoga selamat pergi-balik...AMIN)

~ Semoga demamnya akan surut hari ini....... ~

malam td mmg x blh nak lena tido...jam kat hp aku kunci setiap 1/2jam...risau klu aku t'lena n firas kene lagi macam dulu....(klu ada sesapa yg terlepas blh tgk kat SINI dan SINI) sblm tido aku dah standby kunci kete/rumah,purse n segala dokumen penting andai ada emergency case......setiap saat b'doa semoga demamnya surut....klu dulu bila tampal kool fever kat dahi melekat smpi ke pagi....skrg da makin besar da reti nak lempar jauh2 benda tuh....haduii lah...sudahnya aku tampal kat depan n belakang badan.....

ok lah yer...x sempat nak citer lagi......nak cpt!!! doakan yg terbaik utk kami....amin.





12 cerita dari hati:

mamalieyna said... Reply To This Comment

cepat sihat ye firas......Amin

Teratak Hami said... Reply To This Comment

Semoga selamat semuanya :-)

Nanti singgah blog akak tau. Ada gift nak kasik :-)

rasp said... Reply To This Comment

smoga firas cepat2 sembuh...
sapphire pun demam nie...
i el hari nie...
tengah tunggu jam 9 nak gi clinic...

eB ezrin said... Reply To This Comment

insyaallah kami doakan bersama....

*SiRibenMerah said... Reply To This Comment

insyaAllah.. get well soon ye sayang.. :)

Sari Yusa Ibrahim said... Reply To This Comment

tersentuh hati akak, Lia.. harap semuanya baik2 sahaja ya.. jangan lupa hantar report bila dah sampai rumah, k

lieyalatif said... Reply To This Comment

ALAHAI....sian firas...biase la tu lia, demam nak dpt akal laa tu....harap firas cepat laa sembuh....lia pun jgn panik2 okey....insyaallah lia mampu uruskan semuanye.....

ieja amieja said... Reply To This Comment

mmg musim la lia..semoga firas cepat sembuh..kadang2 kita rasa biarlah kita yg demam jgn budak2kan..tp kalau kita lak demam sapa yg nak uruska dorang plk??..dimintak seisi keluarga sihat..itulah sebaiknyer..t.care lia..

ZanaNordin said... Reply To This Comment

cepat2 sihat yerk firas sayang

kak lia,
try ler bawa firas berurut ker apa
kadang2 budak nie demam coz' salah urat ker apa
yelah..mana kita tahu kan..
kot2 time kita dukung tu tersalah pegang ker apa...

Mamaleesya said... Reply To This Comment

tinggi juga suhu die. Smg cepat2 sihat yea firas. Melasak takpe, jangan sakit tau firas

Salina@IbuAqil said... Reply To This Comment

Get well soon firas syg.. Inapun demam x kebah2 ni.. Musim!!

dieya said... Reply To This Comment

get well soon firas!

psssttt.. tak sabar tunggu k lieya pindah melaka.. *wink* ^___^